Világfutball: a Vidi játékosa igazi profi - véli a kapitány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.08. 22:01
Honduras ellen már kezdőként szerepelt a salvadori válogatottban Arturo Álvarez, a Videoton játékosa. Csapata nyert is a Közép-amerikai Kupa A-csoportjának 2. fordulójában. A szövetségi kapitány elismerően beszélt a futballistáról.

„Örülök annak, amit tettünk a mérkőzésen, a kezdettől fogva jól játszottunk. Tudtuk, hogy Honduras ellen nehéz lesz, de Istennek köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk. Ismét harcban állunk a továbbjutásért. Arturo igai profi, aki a pályán is megmutatta, mennyire rutinos. Túllépett az izomproblémáin, ami az egész mérkőzésen gyötörte. A meccs előtt azt mondta, hogy képes játszani, végül ez jó ötletnek bizonyult" – mondta Albert Roca, a salvadori válogatott szövetségi kapitánya.

Ahogy korábban megírtuk, Arturo Álvarez a Guatemala elleni mérkőzésen csak a 62. percben állt be, ezúttal azonban kezdőként a 93. percben cserélték le. Salvador pedig a győzelemmel ismét harcban van a továbbjutásért.

„Belize elég kellemetlen ellenfél, amely Guatemala, és Honduras életét is megkeserítette. Remélem, ellenük is uralni fogjuk a pályát és elég jól játszunk majd ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést" – mondta Arturo Álvarez.

A Copa Centroamericanán hét csapat vesz részt (A-csoport: Guatemala, Salvador, Honduras, Belize; B-csoport: Costa Rica, Panama, Nicaragua), a döntőt szeptember 13-án rendezik meg. Guatemala jelenleg hat ponttal vezeti a csoportot, de ha kikap Hondurastól, míg Salvador nyer Belize ellen, akár tovább is juthatnának Álvarezék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik