PSG: Neymar apja szerint fia visszatér Párizsba

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.07.02. 10:06
null
Ha valaki tud valamit a részletekről, az Neymar (Fotó: AFP)
Ellentmondó hírek keltek szárnyra Brazíliából Neymarral kapcsolatban: nem sokkal azt követően, hogy egy lap megjövendölte a PSG-labdarúgó édesapjának Barcelonába utazását és keddi tárgyalását a katalán klub képviselőjével, az érintett cáfolta, hogy ilyesmire készülne.



A brazil Esporte Interativo írta meg, hogy Neymar édesapja – aki egyben az ügynöke is – a labdarúgó ügyvédjének társaságában kedden Barcelonában egyeztet a katalán klubot képviselő André Curyvel. Az információ forrásául azt az újságírót, Marcelo Bechlert jelölték meg, aki két évvel ezelőtt először számolt be Neymar Párizsba szerződéséről.

Ezek után a brazíliai Fox Sportsnak sikerült elérnie Neymar édesapját, aki röviden annyit mondott: „Nincs tervben ilyesmi. Brazíliában vagyok, és itt is maradok, ameddig a fiam vissza nem tér Párizsba.”

Ez persze nem jelenti azt, hogy Neymar a PSG-ben folytatja a pályafutását – korábban a párizsi klubnál is egyértelművé tették, hogy aki nem akar maradni, az előtt nyitva az ajtó –, azt viszont valószínűsíti, hogy az átigazolási pletykaáradat egy ideig még folytatódik. A Fox Sports szerint mindenesetre az FC Barcelona vezetőségét átigazolási tanácsadóként segítő André Cury szintén cáfolta a keddi találkozóról szóló sajtóinformációt.

A nemzetközi sportsajtóban hetek óta téma Neymar visszaszerződése Barcelonába, és több írás is azt sugallja, hogy közel a megállapodás.

A brazil futballista jelenleg hazájában tartózkodik, és abból a bokasérüléséből gyógyul, amelyik miatt az utolsó pillanatban lemaradt a most zajló Copa Américáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik