Labdarúgás: kiderült, miért körözték ismét Tokody Tibort

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.29. 16:13
null
Tokody Tibor nem vette át időben a bírósági idézést (Fotó: Szabó Miklós)
Mint beszámoltunk róla, a Győri Rendőrkapitányság sikkasztás miatt márciusban elfogatóparancsot adott ki Tokody Tiborral szemben, aki később a rendőrségen tisztázta a helyzetét, ám szeptember végén ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene, s a Sportálnak most elmondta, miért.

 

Az egyszeres magyar bajnok egykori labdarúgó ellen még 2021. július 7-én sikkasztás miatt adtak ki körözést, majd 2023. márciusában ismét. Utóbbi eset után nem sokkal bement a rendőrségre, hogy tisztázza a helyzetet, ám szeptember 29-én ismét felkerült a körözött személyek listájára.

Az érintett a laptól tudta meg a legfrissebb hírt.

„Megint körözési listán vagyok? Ezt most nem mondja komolyan! De hát miért? Hiszen tudják a telefonszámomat, a lakhelyemet, az elérhetőségemet a rendőrségen, a bíróságon. Bármikor megtalálhatnak. Értsék már meg, nincs miért bujkálnom! Köszönöm, hogy szólt, akkor most bemegyek a rendőrségre, és megígérem, visszahívom, ha túl vagyok rajta…” – mondta Tokody, aki később vissza is hívta a lap munkatársát, s tisztázta, hogy korábban sem adta fel magát, hanem bement a rendőrségre, hogy tisztázza a helyzetet, most ugyanabban az irodában fogadta ugyanaz a nyomozó.

„A rendőrség nem tehet róla, hogy a bíróságról csak az ügyész ér utol, hogyha akar. Most az történt, hogy nem vettem át időben a bírósági idézést. Késtem, nagyjából egy hetet, nincs ezen mit szépíteni. De ezért körözési listára tenni valakit, aki egyébként mindenben partner – ez egyszerűen felfoghatatlan” – vélekedett Tokody, aki nem akart magyarázatokba bocsátkozni, de emlékeztetett, hogy 180 euró a vita tárgya egy olyan céggel, melyből már kilépett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik