Horvátország: Real-jövő? Búcsú? Most nem akarok erre gondolni – Modric

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.06.14. 12:48
null
Luka Modric a horvát válogatott minapi sajtóeseményén (Fotó: Getty Images)
Luka Modric nyitva hagyta a jövőjével kapcsolatos kérdéseket, így azt is, hogy a Nemzetek Ligája e heti négyes döntőjében szerepel-e utoljára a horvát labdarúgó-válogatottban.

 

„Egyáltalán nem akarok erre gondolni. Ez csak elvonná a figyelmemet a célról, amiért itt vagyok, nevezetesen, hogy megnyerjük a Nemzetek Ligáját” – mondta a házigazda hollandok elleni szerdai elődöntő előtt a 37 éves, aranylabdás játékos.

A Real Madridban légióskodó, világbajnoki ezüst- és bronzérmes futballista hozzátette: természetesen közeledik a búcsú ideje, de egyelőre még minden edzést és mérkőzést élvez.

„Sokszor elmondtam már, hogy nagyon szeretek a válogatottban futballozni. Ameddig ez így van, és ameddig úgy érzem, hogy tudok segíteni, nem látok okot arra, hogy ne jöjjek el a válogatotthoz” – fogalmazott.

A középpályás a klubcsapatával kapcsolatos találgatásokra sem kívánt reagálni, mondván, mindent elmondott már erről – de a hollandiai kihívás után majd újra lesz lehetőség erről beszélni.

Modric szerződése június végén lejár a Realnál, a sajtó egy esetleges szaúdi vagy amerikai szerződésről spekulál, de mint megírtuk, a szerződéshosszabbítás is bőven benne van a kalapban.

(MTI, Reuters)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik