PSG: Emery megtalálta a megoldást Cavani és Neymar problémájára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.26. 17:17
null
Emery megbeszélte a problémát Cavanival és Neymarral (Fotó: AFP)
Unai Emery, a Paris Saint-Germain vezetőedzője finoman utalt arra, hogy a játékosok a jövőben felváltva végezhetik el a tizenegyeseket.

 

Továbbra is forrnak az indulatok Edinson Cavani és Neymar körül: az egész azzal kezdődött, hogy a Lyon elleni bajnokin a brazil támadó megsértődött, amiért csapattársa nem engedte át neki a büntető elvégzését, majd ezt követően arról lehetett hallani, hogy Neymart és Cavanit a mérkőzés után az öltözőben szét kellett választani, miután összetűzésbe keveredtek.

A két sztár csetepatéja azóta az egyik legfelkapottabb téma a sajtóban, a spanyol Sport például egészen meghökkentő dologról számolt be: a lap úgy tudja, Neymar annyira berágott csapattársára, hogy állítólag a PSG vezetőségétől azt kérte, a klub adja el az uruguayi támadót, kettejük viszonya ugyanis annyira „ellehetetlenítette” őt (a brazilt – a szerző).

Bár ez utóbbi nem tűnik valószínűnek, az látható, hogy nincs minden rendben a két klasszis között. A „tizenegyes-problémára” a párizsi együttes vezetőedzője, Unai Emery találta meg a teljesen logikus megoldást.

„Sok játékosom képes a büntetők megfelelő elvégzésére. Sokan akarják, köztük Cavani és Neymar is. Valószínűleg több tizenegyest lőhetünk még, mindketten kapnak majd esélyt. Beszéltem velük, elmondtam nekik, hogyan lesz ez a jövőben” – utalt Emery arra, hogy mostantól a játékosok felváltva lövik a tizenegyeseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik