PSG: szét kellett választani Cavanit és Neymart az öltözőben – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.09.19. 10:15
Francia lapértesülés szerint összetűzésbe keveredett Edinson Cavani és Neymar, a Paris Saint-Germain két sztárja a csapat vasárnapi, Olympique Lyon elleni Ligue 1-mérkőzése után.

Mint ismert, a párizsi találkozón – amelyet a PSG 2–0-ra megnyert – Edinson Cavani nem adta át a lehetőséget Neymarnak egy tizenegyesnél, majd az uruguayi támadó kihagyta azt. Előtte pedig egy szabadrúgásnál Daniel Alves nem adta oda a labdát Cavaninak, hanem Neymar kezébe nyomta.a PSG 2–0-ra megnyert – Edinson Cavani nem adta át a lehetőséget Neymarnak egy tizenegyesnél, majd az uruguayi támadó kihagyta azt. Előtte pedig egy szabadrúgásnál Daniel Alves nem adta oda a labdát Cavaninak, hanem Neymar kezébe nyomta.

A L'Équipe keddi címlapja „Az összecsapás” címmel jelent meg, a képen természetesen Cavanival és Neymarral. A francia lap úgy tudja, a Lyon elleni győztes meccs után Cavani az öltözőben nehezményezte Neymar viselkedését a büntetőnél, míg a brazil támadó indulatosan reagált Cavani szavaira. Állítólag társaik, főként Thiago Silva és Marquinhos választotta szét a feleket.


A sportnapilap megjegyzi, nem mindegy, hány góllal zárnak a PSG sztárjai. Cavani – aki 35 találattal a góllövőlista élén végzett a Ligue 1 legutóbbi kiírásában – szerződése szerint ugyanis csaknem egymillió eurót kap, ha gólkirályi címet szerez a bajnokságban. Annak idején Zlatan Ibrahimovicnak is hasonló bónusz szerepelt a megállapodásában, a svéd csatár minden élvonalbeli gólkirályi címéért (összesen háromszor volt a legjobb góllövő) 1.5 millió euróban részesült. Arról nem tudni, Neymar szerződésében szerepel-e ehhez hasonló kitétel.

A mostani szezonban a Ligue 1-ben Cavani eddig hat mérkőzésen hétszer talált be, Neymar pedig öt meccsen négyszer volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik