Álomcsapat: Ronaldinho trükkös ötösétől fejre áll a pálya!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 15:27
A goal.com folytatja sorozatát, és most a legendás cselkirályt, Ronaldinhót kérte meg, állítsa össze álomötösét, amellyel szívesen kifutna a kispályára egy meccsre. A brazilban nem csalódtunk, brutális csodacsapatot rakott össze!

„A kispályára mindig jókedvű, rengeteget cselező játékosokat hívnék magam mellé. Ennek a játéknak az a lényege, hogy olyanokkal vedd körül magad, akik imádják ezt a sportot, és tudják, mi teszi a futballt igazán gyönyörűvé” – kezdte a nagy összeállítást Ronaldinho.„A kispályára mindig jókedvű, rengeteget cselező játékosokat hívnék magam mellé. Ennek a játéknak az a lényege, hogy olyanokkal vedd körül magad, akik imádják ezt a sportot, és tudják, mi teszi a futballt igazán gyönyörűvé” – kezdte a nagy összeállítást Ronaldinho.

„Az utcán nincs lazsálás, mindenki támad és mindenki védekezik… Bár az a csapat, amelyet én összerakok, vélhetően csak támadni fog, szóval hagyjuk az egészet. A lényeg inkább, hogy mindig nálunk legyen a labda!” – foglalta össze a játék lényegét a brazil klasszis.

„A brazilok különleges képességet fejlesztenek ki a kispályás meccsek segítségével, ezért válogatottam csapatom nagy részét a selecaóból. Fiatalon szinte folyamatosan öt az öt elleni meccseket játszottunk, akkor futballoztam együtt először tíz emberrel, amikor a Gremióba kerültem” – tette hozzá Ronaldinho.

A csodacsapatba végül Ronaldinho mellé három brazil és egy argentin klasszis került: a 61-szeres brazil válogatott Denilson, a Barcelona ászai, Neymar és Lionel Messi, valamint az „igazi” Ronaldo fért oda a cselkirály mellé.

Ronaldinho trükkös ötösétől fejre áll a pálya! (Fotó: goal.com)
Ronaldinho trükkös ötösétől fejre áll a pálya! (Fotó: goal.com)

A csapat kész, bár az biztos, hogy nem lesz könnyű ellenfelet találni egy ilyen együttesnek...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik