Labdarúgás: az Interpol körözi a volt kolumbiai klasszist

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 15:59
Freddy Rincón, a kolumbiai labdarúgó-válogatott korábbi játékosa óriási bajba keveredett. Jelenleg az Interpol körözi, miután a panamai hatóságok többek között pénzmosással és kábítószerrel kapcsolatos visszaélésekkel gyanúsítják.

Rincón 84-szer ölthette magára a kolumbiai válogatott mezét, és 17 góllal segítette társait – egyebek mellett két Copa América-bronzéremhez. A három világbajnokságon is szereplő, többek között a Real Madrid, a Palmeiras, illetve a Napoli csapatát is megjáró Rincón profi pályafutását 2004-ben, a Corinthians színeiben fejezte be, majd 2010-ig kisebb csapatoknál edzősködött. Azóta elszakadt a profi futballtól, és kétes ügyekbe keveredett, most a panamai hatóságok pénzmosással és kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítják a 48 éves férfit. Rincón ártatlanságát hangoztatta a kolumbiai Semana című hetilapnak.

„Panama semmilyen bizonyítékot sem tud felmutatni ellenem. Mutatja az ártatlanságom, hogy a brazil hatóságok felfüggesztették az ellenem folyó eljárást, Kolumbiának pedig ugyanezt kellene tennie” – tudatta a közvéleménnyel az egykori klasszis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik