Videó: Luis Díaz apja nem bírt érzelmeivel fia duplája után

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.17. 12:55
null
Luis Díaz (Fotó: Getty Images)
Mint ismeretes, a kolumbiai labdarúgó-válogatott Luis Díaz duplájával 2–1-re legyőzte Brazíliát a 2026-os labdarúgó világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának 5. fordulójában. A barranquillai meccsen ott volt a Liverpool FC támadójának az édesapja, Luis Manuel Díaz is, aki látványosan megünnepelte fia góljait.

„Igen, a pályán végig az apámra gondoltam. Ő mindig a lehető legjobban állt hozzá a dolgokhoz a legnehezebb helyzetekben is” – nyilatkozta a mérkőzés után Luis Díaz.

 


 

A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool FC-t erősítő labdarúgó kedden először láthatta édesapját és édesanyját az emberrablás óta, sajtóbeszámolók szerint nagyon érzelemdús volt a családi találkozás.

A szülőket a Nemzeti Felszabadító Hadsereg (ELN) rabolta el Barrancasban. Díaz édesapja és édesanyja hazafelé tartott, amikor egy benzinkútnál felfegyverzett motorosok megtámadták őket. A futballista édesanyját órákon belül kiszabadították, édesapját múlt csütörtökön engedte szabadon a marxista gerillaszervezet.

 

VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ
DÉL-AMERIKA, 5. FORDULÓ

Argentína–Uruguay 0–2 (R. Araújo 41., D. Núnez 87.)
Kolumbia–Brazília 2–1 (Luis Díaz 75., 79., ill. Martinelli 4.)
Chile–Paraguay 0–0
Kiállítva: V. Méndez (88.), ill. R. Rojas (44.)

KORÁBBAN
Bolívia–Peru 2–0 (Vaca 20., 87.)
Venezuela–Ecuador 0–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik