Világfutball: Cruyff unokája Beckham csapattársa lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.17. 14:16
null
A Cruyff unoka nagyapja legendás mezszámát kapta
Jesjua Cruyff, a korábbi háromszoros aranylabdás labdarúgó, Johan Cruyff unokája az amerikai harmadik vonalnak számító USL PRO ligában szereplő Dayton Dutch Lions labdarúgója lett.

A 21 éves Jesjua Angoy-Cruyff – aki a Barcelona neveltje, megfordult a Wiganben, legutóbb pedig a svájci Lausanne második csapatának igazolt labdarúgója volt – Cruyff legidősebb lánya, Chantal és a Barcelona korábbi tartalékkapusa, a később a tojáslabdás fociban is szerencsét próbáló Jesús Angoy gyermeke.

A szerződtetésről beszámoló amerikai források megjegyzik: a jól csengő nevű futballistákat a jelek szerint gyűjtő Lionsnak a két brazil, Matheus (Matheus Diovany Pechim Dos Santos) és Beckham (Jackson Beckham Diego Sócrates da Silva de Jesús) után immár Cruyff nevű játékosa is van.

Mint ismert, Johan Cruyff fia, a jelenleg a Maccabi Tel-Aviv menedzsereként dolgozó Jordi Cruyff is sikeres labdarúgó volt, és ha édesapja diadalait nem is tudta megismételni, kilencszer ő is pályára lépett a holland válogatottban, a Manchester Uniteddel angol bajnok, a Barcelonával spanyol Szuperkupa-győztes lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik