Labdarúgás: kikaptak a magyar orvosok a vb-újonctól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 21:11
A vasárnapi győzelem után megtorpant a magyar orvosok labdarúgó-válogatottja a budapesti világbajnokságon, a második csoportmeccsen 4–3-as vereséget szenvedtünk az újonc Ukrajnától.

A magyar orvos-válogatott vasárnap az Egyesült Államok 2–0-s legyőzésével kezdte a budapesti világbajnokságot. A címvédő magyar csapat hétfőn az újonc Ukrajnával csapott össze, mely a nyitó fordulóban gól nélküli döntetlent (0–0) játszott Litvániával.

A címvédő jól kezdett a mérkőzésen, a szünetben 2–1-es vezetéssel vonulhattak pihenőre a magyar orvosok: Fazekas Gábor és Papp Zsolt is eredményes volt az első félidőben, utóbbi 11-esből talált be.

A fordulás után mintha az öltözőben maradtak volna a magyar válogatott tagjai, az ukránok három gólt is berámoltak, így 4–2-es előnyre tettek szert. A paprikás hangulatú mérkőzést Fentős Tibor tehette volna szorosabbá, ám a javunkra megítélt büntetőt nem tudta értékesíteni. Az utolsó előtti percben Vainer Attila talált be, ám ekkor már késő volt, egyenlíteni nem tudott a magyar csapat az erőszakosan, keményen játszó ukrán együttes ellen így 4–3-as vereséget szenvedett.

A csoport másik meccsén Litvánia 2–0-ra legyőzte az Egyesült Államokat (már az első félidőben kialakult a végeredmény), így kedden dől el, ki jut tovább a kvartettből. A magyar válogatott a litvánokkal találkozik, Ukrajna pedig a már biztos kieső amerikaiakkal.

ORVOS LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG, 2013, MAGYAROROSZÁG
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT

Magyarország–Ukrajna 3–4 (2–1)
A magyar gólszerzők: Fazekas G. (20.), Papp Zs. (30. – 11-esből), Vainer (79.)
A CSOPORT MÁSIK MECCSÉN
Litvánia–Egyesült Államok 2–0 (2–0)


A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Litvánia 2 1 1 2–0 4 pont
2. Ukrajna 2 1 1 4–3 4
3. MAGYARORSZÁG 2 1 1 5–4 3
4. Egyesült Államok 2 2 0–4 0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik