Több játékosára sem számíthat sérülés miatt Joachim Löw

Vágólapra másolva!
2007.10.05. 13:25
Kihirdette keretét Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az Írország és Csehország elleni meccsen több játékosára sem számíthat a szakvezető. Visszatérhet a brémai Fritz, Frings, Borowski trió.
Joachim Löw
Joachim Löw
Joachim Löw
Joachim Löw

Sérülések nehezítik Joachim Löw német szövetségi kapitány dolgát, a szakvezető több meghatározó játékosára nem számíthat az Írország elleni dublini, valamint a Csehország elleni müncheni összecsaáson.

Miroslav Klose, Michael Ballack, Philipp Lahm, Christian Pander és Thomas Hitzlsperger sem állhat Löw rendelkezésére, visszatérhet ellenben a sérüléséből felépült trió: Torsten Frings, Clemens Fritz és Tim Borowski.

Kétséges volt még Bernd Schneider és Mario Gomez játéka is, ám ők mindketten felépültek sérülésükből, és meghívót is kaptak a kapitánytól.

A kapitány mindössze két kapust hívott be a keretbe, Timo Hildebrand mellett Jens Lehmann készül a csapattal. Az Arsenal kapusa klubcsapata utóbbi meccseit könyök- és Achilles-ín-sérülés miatt kihagyta, azt viszont ígéri, hogy a dublini meccsre már teljesen egészséges lesz.

Az Írország és Csehország elleni összecsapáson kívül még két selejtezője van a Nationalelfnek: Ciprus és Wales ellen lépnek pályára novemberben.

A NÉMET KERET

Kapusok:
Timo Hildebrand (FC Valencia), Jens Lehmann (Arsenal)
Védők:
Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Arne Friedrich (Hertha BSC), Manuel Friedrich (Bayer Leverkusen), Clemens Fritz (Werder Bremen), Marcell Jansen (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Christoph Metzelder (Real Madrid)
Középpályások:
Tim Borowski (Werder Bremen), Torsten Frings (Werder Bremen), Roberto Hilbert (VfB Stuttgart), David Odonkor (Betis), 38 Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München), Piotr Trochowski (Hamburger SV)
Csatárok:
Mario Gomez (VfB Stuttgart), Patrick Helmes (1. FC Köln), Stefan Kießling (Bayer Leverkusen), Kevin Kuranyi (Schalke 04), Lukas Podolski (Bayern München)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik