Megint a Rossi-csapat szerzi meg a mérkőzés első gólját? – Keresd az oddsokat a Tippmixprón

Vágólapra másolva!
2024.03.25. 17:51
null
Nagyszerűen indította a 2024-es évet a magyar labdarúgó-válogatott, Szoboszlai Dominik tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra legyőzte Törökországot. Marco Rossi együttese így már 13 találkozó óta veretlen, legutóbb 2022. szeptember 26-án Olaszország ellen szenvedett vereséget (0–2). A következő ellenfél – ugyancsak a Puskás Arénában – Koszovó, amely az előző öt mérkőzéséből csak egyet veszített el. Franco Foda csapata legutóbb Örményországban nyert 1–0-ra, és az is figyelemreméltó, hogy tavaly novemberben pontot tudott szerezni a Svájc elleni, idegenbeli Eb-selejtezőjén. A mieink ugyanakkor hazai pályán különösen meggyőzőek: legutóbbi nyolc otthoni meccsükből egy döntetlen mellett hetet megnyertek, és hétszer meg tudták szerezni az adott meccs első gólját. (x)

Magyarország legutóbbi nyolc hazai találkozóján csupán egyszer fordult elő, hogy nem a mieink szerezték meg az első gólt: Szlobodan Rubezsics 36. percben szerzett találatával a Montenegró elleni Eb-selejtezőn az első játékrészt 1–0-ra elveszítette a magyar válogatott, amely aztán Szoboszlai Dominik duplájával és Nagy Ádám góljával 3–1-re győzött. Ettől az egy találkozótól eltekintve az Olaszország elleni, 2–0-ra elveszített Nemzetek Ligája-összecsapást követő nyolc budapesti meccsen hétszer a mieink szerezték az első gólt: sorrendben Görögország, Észtország, Bulgária, Litvánia, Csehország, Szerbia és Törökország ellen is magyar futballista talált be először.

Magyarország – Koszovó – Melyik csapat szerzi az 1. gólt? – Rendes játékidő

SZAVAZÁS

Magyarország–Koszovó – Melyik csapat szerzi az 1. gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A magyar válogatott ezen a hét hazai találkozón, amikor meg tudta szerezni a mérkőzés első gólját, öt alkalommal már az első félidőben eredményes volt, két ízben viszont csak a szünet után jött az első magyar találat. Görögország ellen a 15., Észtország ellen a 41., Bulgária ellen a 7., Litvánia ellen a 32., Csehország ellen az 52., Szerbia ellen a 20., Törökország ellen pedig a 48. percben született meg az első magyar gól.

Magyarország – Koszovó – Mikor lesz az 1. gól? – Rendes játékidő 

SZAVAZÁS

Magyarország–Koszovó – Mikor lesz az 1. gól?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Ezen a hét hazai összecsapáson, amikor a mieink találtak be először, öt magyar játékos osztozott az első gólszerző dicsőségen. Görögország és Csehország ellen a Freiburg játékosa, Sallai Roland köszönt be először, Észtország ellen az Ulszan HD légiósa, Ádám Martin, Litvánia és Szerbia ellen az FTC támadója, Varga Barnabás, Bulgária ellen a magyar keretből már régóta hiányzó Vécsei Bálint, míg legutóbb, a törökök ellen a Liverpool klasszisa, Szoboszlai Dominik.

Magyarország – Koszovó − Ki szerzi az 1. gólt? – Rendes játékidő

SZAVAZÁS

Magyarország–Koszovó − Ki szerzi az 1. gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Ami Koszovót illeti, a függetlenség kikiáltása után első mérkőzését 2010-ben játszó válogatott a legutóbbi öt fellépésén csak a Fehéroroszország elleni, hazai környezetben elveszített (0–1) összecsapásán nem talált be, igaz, a másik négy meccsen csupán egy ízben, Andorrában szerzett egynél több gólt – a miniállam vendégeként 3–0-ra győzött. Andorra ellen a 26., Izrael ellen a 41., Svájc ellen a 82., Örményország ellen a 25. percben szerezte meg az első gólját.

Magyarország – Koszovó – Koszovó mikor szerzi az 1. gólját? – Rendes játékidő

SZAVAZÁS

Magyarország–Koszovó – Koszovó mikor szerzi az 1. gólját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A megújult Tippmixprón a korábbinál nagyságrendekkel több fogadási lehetőség elérhető, ráadásul a kimenetelek Fogadáskészítő funkcióval is megtippelhetőek. Így a magyar válogatott mérkőzése mellett a további válogatott találkozók piacaiból is szemezgethetnek fogadóink! Érdemes figyelni az aktuális szuper oddsokat is, a Magyarország–Koszovó találkozóra is kiemelt nyereményszorzókkal lehet majd fogadni. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik