Szerencsejáték: több mint 51 milliós nyeremény a Tippmixen

Vágólapra másolva!
2024.04.16. 16:44
Jól fizetett a kisvárdai győzelem (Fotó: Koncz Márton)
Egészen pazar nyereményt ért el múlt hétvégén egy Tippmix-játékos, aki 12 fogadási eseményt illetően állt elő hibátlan megérzésekkel. Tippsorát kombinációban és összesen tízszer kötésben is játékba küldte, össznyereménye így meghaladta az 51 millió forintot.

 

A Tippmixen többmilliós nyereményt elérő fogadók sorából is kiemelkedett az a játékos, aki a múlt héten tíz labdarúgó- és két kézilabdamérkőzés kapcsán érzett rá az eredményekre és tette meg a később tökéletesnek bizonyuló szelvényeit. A tucatnyi tippet összesen 132 ezer forintos tét mellett 10/12-es kombinációban, illetve egyenként 2800 forintos téttel, tíz alkalommal 12-es kötésben is megjátszotta. Mivel minden tipp nyertessé vált, fogadónk kombinációjával 31.7 millió forintos, tíz darab 12-es kötésével pedig 19.4 millió forintos, azaz összességében 51.1 millió forintos nyereményt ért el.

SportágEseményPiacTippOddsEredmény
KézilabdaNémetország–Szlovénia (női)1X2Németország1.29Nyertes
KézilabdaSvédország–Japán (női)Hendikep -4.5Svédország -4.51,41Nyertes
LabdarúgásUTA Arad–HermannstadtGólszám 2.5 Több, mint 2.52.25Nyertes
LabdarúgásUlsan–Gangwon1X2Ulsan 1.54Nyertes
LabdarúgásKisvárda–Újpest1X2Kisvárda2.45Nyertes
LabdarúgásOlekszandria–Dinamo Kijev1X2Dinamo Kijev1.39Nyertes
LabdarúgásPaks–FehérvárGólszám 2.5 Több, mint 2.51.62Nyertes
LabdarúgásCadiz–Barcelona1X2Barcelona1.67Nyertes
LabdarúgásMosonmagyaróvár–Honvéd1X2Honvéd1.75Nyertes
LabdarúgásPécs–Tiszakécske1X2Pécs2.10Nyertes
LabdarúgásPodbrezova–Trnava1X2Trnava1.91Nyertes
LabdarúgásMezőkövesd–Puskás Akadémia1X2Puskás Akadémia1.70Nyertes
A NYERTES TIPPEK

A nyertes tippsorban a Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón fogadható NB I-es és NB II-es labdarúgó-mérkőzések is helyet kaptak, összesen három élvonalbeli és két másodosztályú bajnoki. Az alsóházi Kisvárda–Újpest találkozón hazai győzelmet várt a fogadó, és nem is kellett sokat izgulnia, hiszen a kiesőzónában tanyázó Kisvárda 4–1-re győzte le a vendég lila-fehéreket, életben tartva bennmaradási reményeit. A Mezőkövesd–Puskás Akadémia találkozóra vonatkozó, vendéggyőzelmet prognosztizáló tippje sem tartogatott sok izgalmat, hiszen a vendégek már a félidőben 3–0-ra vezettek, és 4–0-ra meg is nyerték a mérkőzést. A másodosztályban a Pécs és a Honvéd győzelmét várta a hétvégén – előbbit némileg meglepő módon, a piros-feketék ugyanis ebben az évben korábban még egyszer sem gyűjtötték be a három pontot tétmérkőzésen, ám ezúttal jobbnak bizonyultak a kiesőzónában tanyázó Tiszakécskénél, ahogy a Honvéd is győzni tudott Mosonmagyaróváron. A legtöbb izgalmat a Tippmix-játékos magyar vonatkozású tippjei közül a Paks–Fehérvár meccs tartogatta, ahol a fogadó nem a mérkőzés végkimenetelére, hanem a gólok számára adott le tippet. Bár sokáig kellett rá várni, a Paks mérkőzés hajrájában szerzett találata újabb helyes tippet jelentett a játékos számára, aki így 51 millió forintot meghaladó nyereménynek örülhetett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik