„Hasztalan pockok; a saját farkukat sem ismerik föl” – önök írták a válogatottról

Vágólapra másolva!
2015.10.19. 11:54
null
Sokan nem bíznak a válogatottban (Fotók: Földi Imre)
A magyar válogatott Norvégiát kapta pótselejtezős ellenfélnek az Európa-bajnokságra. Ezúttal fórumozóink hozzászólásaiból szemezgettünk, hogy mi a véleményük az esélyeket illetően. Próbáltunk negatív és pozitív véleményeket egyaránt gyűjteni – műhelytitok: utóbbinál sokkal nehezebb dolgunk volt. Egyelőre elég szkeptikusak a magyar szurkolók, de talán ez is feltüzelheti a válogatott játékosait, s megmutatják, hogy nem „hasztalan pockok”.

A sorsolás után több cikkünk is készült a magyar és a norvég válogatottról. Kezdjük először a csapatnak, a játékosoknak odaszóló fórumozóinkkal. Illetve csak egy részükkel – a lista sokkal hosszabb lehetne…

LGInter
No, akkor erről az Eb-ről is lemaradunk. A magyar válogatott szempontjából a lehető legrosszabb ellenfelet kaptuk. Bárki más ellen több eséllyel vehettük volna fel a harcot. A norvégok viszont már vagy 20 éve verik agyba-főbe a magyarokat. Esélyünk az Eb-re való kijutásra kb. 0.5%

wasserkopf
Jaj, istenem… A mi focistácskáink a saját farkukat nem ismerik fel, akkor sem, ha rájuk köszön…, semmiféle teljesítményt nem lehet elvárni tőlük!

traz
„Magyarázza már el nekem valaki, hogy ez a játékerőben abszolút nem különösebben erősebb norvég válogatott miért is tömne ki minket 8 góllal?” Nyolccal biztos (legalábbis reménykedem benne) nem fognak kitömni, de sajnos kétségtelen tény, hogy egy átlagos norvég favágó (nem focistára gondolok) is lazán begyalogolna meccsenként minimum kétszer az ötösünkig úgy, hogy a nyakába kapaszkodva lóg rajta Lipták és Guzmics is, esetleg még maga után húzva a gyepen Hajnalt is. :D

CSDBCN1
Gyengék vagyunk. már azt is röhejnek tartom, hogy kiemeltként szerepeltünk a sorsoláson… De mindegy, nem számít itt már semmi, van 180 perc, szurkolni fogok mint az állat ezeknek, akármilyen haszontalan pockok.

lavor90
Ölni kell a norvégok játékát, és bízni abban, hogy egy eltévedt beadást majd a kapus valamelyik játékosunk elé üti. A magyar csapat kombinatív játékra képtelen, kontrázni nem tud, az egyedüli reményünk egy eltévedt labda a norvég kapu előtt.

Ornagy08
Akkor a magyaroknak norVÉG!

Yerin78
Szerintem ma Norvégiában nem megy le a nap…, ha mégis, hát akkora örömtüzek lesznek országszerte mintha nappal lenne. A norvégok a sportban szeretnek rafináltkodni, szerintem náluk odahaza a meccset nem Oslóban rendezik majd, hanem feljebb viszik mondjuk Trondheimbe. Hadd fagyjon be a segge a magyarnak! Ámbár hogyha még is kedvező eredmény születne számunkra, majd az UEFA besegít…, jöhet idehaza a zárt kapu.

CELTIC_FC
Nem véletlen a 34 év. Egy 34 éves ciklus soha nem is lehet az. Egy magyar mentalitású sportoló (de nem csak sportoló) mar a kijáróban elveszíti egy norvéggal szemben a küzdelmet. A mentalitásbeli különbség óriási, ez most is ki fog jönni.

Karrer
Legyünk realisták, a tisztes helytállás lehet a cél. Attól félek, hogy már az első meccsen eldől a továbbjutás, és nem ússzuk meg 4 gól alatt. Ebből persze 2 öngól lesz, 2-őt Király lepkéz be, és egy helyzetünk sem lesz.


Természetesen azért akadnak olyanok, akik még bíznak a magyar válogatottban, bár a hurráhangulat rájuk sem jellemző.

kreteen
Nehogy már összeszarjuk magunkat egy gagyi Norvégia ellen!

Bosszubedobass
Én örülök nekik. Nekem a norvég csapat volt a legszimpatikusabb ellenfél olyan szempontból, hogy a legmegállíthatóbbnak tűnnek antifocival.

De még él a remény, hogy Eb-n is szurkolhatunk a magyar válogatottnak
De még él a remény, hogy Eb-n is szurkolhatunk a magyar válogatottnak

atihawk
Sok sötét állat van ezen a fórumon, az biztos. Magyarázza már el nekem valaki, hogy ez a játékerőben abszolút nem különösebben erősebb norvég válogatott miért is tömne ki minket 8 góllal! Ez egy kb. 50-50%-os párharc, ahol az dönt majd, kinek zár jobban a védelme és használja ki jobban azt a kevés lehetőséget, ami adódik. A sok IQ-huszárral az a baj, hogy nemhogy a futballhoz nem ért, de csak azért böfög valamit a cikk alá, hogy még egyet belerúghasson a válogatottba. Csak gratulálni tudok nektek. 10 millió futballszakértő országa… Ennyi birkát, te jó Isten…

lacas65
Azért nem kellene a norvégokat sem túlsztárolni... Mögöttünk vannak a tabellán, a legjobb harmadik helyért esélyük sem volt, az erős ellenfelek rendre elkenik a szájukat. Vannak vicces eredményeik is, horvátok löktek nekik egy ötöst, észtektől otthon cumi, azeri x…

sonyx007
Meg kell tanulni egy hónap alatt focizni, futni, küzdeni, és kiállni Magyarországért! Hajrá!

company
Legjobb a sorsolás!! Ezt a norvég csapatot el kell altatni, mennyire félünk tőlük! Meg ők az esélyesek,meg sajnos mi csak vesztesek lehetünk! Semmi gond, mindenki bennünket akart! El is hiszik majd! Csak nem fogják elhinni, a csatáraink ellenük fognak szárnyalni/Böde,Nikolics, Németh, Szalai, Priskin/. Ja, és Dzsudzsákról és Geráról nem is beszéltem! Egyszóval ha mondjuk a csapat fele csúcsformában van, szerintem simán megverjük a norvégokat! Bogdánt a kapuba az alap!! Nem egy verhetetlen ez a norvég gárda.

lujoba77
Várjatok még! A hugyos körte ezután érik! Remélem, az ellenfél játékosai is így gondolják! Hajrá MAGYAROK!

És akkor zárjuk a cikket azzal a hozzászólással, amelynek beteljesülése lenne a legnagyobb öröm a számunkra. Természetesen érezzük az iróniát…

forticors
Sima kétgyőzelmes továbbjutás lesz, ott leszünk Franciaországban. Én július 10-re szabadságot vettem ki mert akkor lesz az utolsó meccsünk az Eb-n.

 

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK

• 3500 ÉS 11 EZER FORINT KÖZÖTT A JEGYEK – NÉZZE MEG, HOL KAPHATÓAK!

• ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

• MINDENT A FRANCIAORSZÁGI TORNÁRÓL – MENETREND, SORSOLÁS, KIJUTÓK, KALAPOK

MINDEN A PÓTSELEJTEZŐRŐL

• IDE KATTINTVA MINDEN LÉNYEGES INFÓT MEGTUDHATNAK AZ ELLENFELÜNKRŐL!

• BERND STORCK KAPITÁNY VÉLEMÉNYÉT ITT OLVASHATJÁK!

• A NORVÉG KAPITÁNY KÉT KIEGYENLÍTETT MECCSET VÁR

• KOVÁCS PÉTER: NEM VILÁGVERŐ A NORVÉG CSAPAT

• KIRÁLY: NEM FOGLALKOZOM AZ ELLENFÉLLEL; TŐZSÉRNEK KETTŐS ÉRZÉSE VAN

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik