Magyar-görög: 22 ezren a Fradi-stadionban, minden jegy elkelt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.03.21. 15:51
Minden jegy elkelt a Magyarország–Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet az Üllői úti stadionban rendeznek jövő vasárnap – a találkozót így 22 ezren tekinthetik meg a helyszínen.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője szombaton az MTI-nek hangsúlyozta, az MLSZ-t örömmel tölti el, hogy ekkora az érdeklődés a meccs iránt, és mint mondta, a jegyeladási adatok azt mutatják, hogy a szurkolói kártya nem akadályozza a mérkőzésre járást.

„Annak ellenére, hogy az utóbbi időben többen próbáltak hangulatot kelteni a szurkolói kártya ellen, a válogatott mérkőzése bizonyítja, hogy az nem akadálya, hanem sokkal inkább elősegítője a gyors és kényelmes jegyvásárlásnak” – mondta Sipos Jenő, hozzátéve, aki szeretne kimenni egy találkozóra, azt biztosan nem fogja ebben megakadályozni az, hogy szükség van kártyára, sőt, azzal sokkal egyszerűbb elővételben, online belépőt váltani.

Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint időben érkezzenek meg a stadionba, elkerülendő az esetleges torlódásokat a kapuknál. Sipos Jenő hozzátette, hogy a találkozó előtt látványos felvezető show-műsorral készül a szövetség.

Az F-csoportban harmadik helyen álló magyar válogatott jövő vasárnap 20.45 órakor lép pályára a görögök ellen, akik egy ponttal a csoport utolsó, hatodik helyét foglalják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik