Légiósok: Dubaiba kerülhet Dzsudzsák Balázs – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.03. 23:12
null
Visszatérhet az Emírségekbe? (Fotó: Koncz György)
Arab sajtóértesülések szerint ismét a Közel-Keleten köthet ki Dzsudzsák Balázs, egyre több jel mutat arra ugyanis, hogy hiába tárgyalt a fehérváriakkal, nem lesz a Mol Vidi FC játékosa. A 31 éves szélsőt szívesen látná a Sabab al-Ahli Dubai FC csapata, amely a legutóbbi idényben az ötödik helyen zárt az Arab Emírségek élvonalbeli bajnokságában – míg Dzsudzsák előző klubjával, az al-Vahdával a második helyen végzett.

 

Múlt héten pénteken a Nemzeti Sport Online számolt be róla, hogy az Európa-liga csoportkörére készülő Mol Vidi FC a szabadon igazolható Dzsudzsákkal is tárgyalásokat kezdett.

Ám végül a fehérváriak csak a 40-szeres bolgár válogatott Georgi Milanov szerződtetését jelentették be hétfő délután – a 96-szoros magyar válogatottét nem. És úgy tudjuk, hogy jelen állás szerint a magyar szélsőt már később sem jelentik be, ugyanis nem tudtak megegyezni vele.

Ráadásul közben az arab közösségi médiában elterjedt a hír, hogy a Sabab al-Ahli Dubai FC komolyan fontolóra vette Dzsudzsák szerződtetését, és valószínűsíthető, hogy anyagilag is jobb feltételeket tud garantálni a klub, mint a Mol Vidi FC, ezért jó esély mutatkozik arra, hogy a szélső marad az Arab Emírségekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik