nemzetisport.hu 2018.08.31 11:48 Frissítve: 2018.08.31 14:35

Vidi: Dzsudzsák Balázs szerződtetéséről is tárgyal a klub

Mióta a Mol Vidi FC minimum az Európa-liga csoportkörében biztosította a helyét, pletyka szinten állandó téma az al-Vahdától távozó, jelenleg is szabadon igazolható Dzsudzsák Balázs lehetséges szerződtetése. A Nemzeti Sport Online értesülése szerint már folynak az egyeztetések a válogatott szélső megszerzése ügyében.

Dzsudzsák Balázs tíz és fél év után hazatérhet (Fotó: Koncz György)

 

Az ősszel az El csoportkörében szereplő Mol Vidi FC a héten már bejelentette a bosnyák csatár, Armin Hodzic szerződtetését, de biztosra vehető, hogy a napokban újabb játékosok érkeznek a magyar bajnokhoz.

A mai átigazolási határidő előtt javában folynak a tárgyalások több kiszemelt ügyében is. A bolgár válogatott Georgi Milanov ügye akár már ma lezárulhat, jó eséllyel szerződtetik a középpályást, igaz, szabadon igazolható játékosként van még idő a megegyezésre.

Ugyanakkor értesüléseink szerint folynak az egyeztetések Dzsudzsák Balázs szerződtetésének ügyében is, úgy tudjuk, reális esély mutatkozik az egyezségre a válogatott szélsővel. Az ő esetében sem köti a klubot a mai határidő, hiszen szabadon igazolható labdarúgóként még később is aláírhat.

Dzsudzsák ügyében a legkésőbb jövő héten várható bejelentés a klub részéről, ha sikerül egyezségre jutniuk.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Armin Hodzic (bosnyák, Dinamo Zagreb – Horvátország), Sós Bence (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda – Arab Emírségek, szabadon igazolható), Georgi Milanov (bolgár, szabadon igazolható, legutóbb CSZKA Moszkva – Oroszország), Lubomír Satka (szlovák, DAC – szlovákiai)
Távozók: Bódi Ádám (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, kölcsön után végleg – onnan kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Lorentz Márton (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Sejben Viktor (Csákvár, kölcsön után végleg), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország, onnan Olimpija Ljubljana – Szlovénia, szabadon igazolhatóként), Szolnoki Roland (Puskás Akadémia), Zöldesi Illés (Kisvárda, kölcsön után végleg, onnan kölcsönbe ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Bévárdi Zsombor (siófoki kölcsön után Vasas), Bolla Bendegúz (Siófok), Réti Patrik (Siófok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Sztefan Scsepovics (szerb, APOEL – Ciprus)

2019.07.20 22:15:05

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A szurkolókat napjainkban jobban meg kell becsülni, mint bármikor. Hiszen akárhány náció fiai alkothatják a kezdő tizenegyet, Liverpoolban mindig angolul, Madridban spanyolul, a Groupama Arénában, Újpesten vagy Debrecenben magyarul szól a dal.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.