Hajnal Tamást az Ázsia-kupa tarthatja Dortmundban

Vágólapra másolva!
2010.12.10. 09:20
null
Hajnal nem biztos, hogy búcsút int (Fotó: Imago, archív)
Bár az 1. FC Köln is szemet vetett Hajnal Tamásra, előfordulhat, hogy az Ázsia-kupának köszönhetően marad Dortmundban a magyar középpályás.

Aligha gondolta volna, hogy egyszer még az Ázsia-kupa befolyásolja a karrierjét, most mégis előfordulhat, hogy Hajnal Tamás további dortmundi pályafutása egy közel-keleti kontinenstornán múlik.

A Katarban január 7. és 29. között rendezendő Ázsia-kupának (tessék, még mondja valaki, hogy az arab ország csupa makettel nyerte el a 2022-es vb rendezési jogát...) ugyanis Japán is résztvevője, márpedig a Borussia magyarját a távol-keletiek támadó középpályása, Kagava Sindzsi szorította ki a Dortmundból.

Vagyis... „Vagyis előfordulhat, hogy megkapom a lehetőséget Kagava távollétében – bizakodott Hajnal Tamás. – Nem adtam fel az újbóli csapattagság reményét, az edzéseken jól megy, az edző is dicsér, látom, érzem Jürgen Kloppon, mennyire nehéz döntést hoz, amikor kihagy az együttesből. Több helyről is visszahallottam, nem könnyen teszi. Én azonban motivált vagyok, vissza akarom szerezni a helyem."

Nos, az ázsiai rivális ideiglenes távoztával megadódhat a sansz, de ha nem Dortmundban, akkor német lapértesülések szerint Stuttgartban, vagy – ha hinni lehet a találgatásoknak – Kölnben.

„Mint ahogy eddig, ezután sem szeretném kommentálni a mendemondákat – reagált az átigazolási hírekre a magyar légiós, akinek csapata őszi első lett a Bundesligában. – Azt azonban tudom, hogy több együttes is érdeklődik irántam. A szerződésem másfél évig érvényes még, és egyelőre tényleg nem döntöttem el, hogy mennék-e, vagy maradnék inkább. Azt is figyelembe kell azért venni, hogy a Borussia óriási lehetőség előtt áll, hatalmas sikerből vehetném ki a részem."

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN IS OLVASHAT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

 DEDÉT IS VINNÉK
Hajnal mellett a brazil védő, Dede is szerepel a Köln kívánságlistáján. A 32 éves futballista az őszi szezonban mindössze öt percet játszott a bajnokságban (Hajnal egyet sem), így nem lenne meglepő a távozása. Igaz, a védelembe nem ő az első számú kiszemeltje a bajban lévő együttesnek, hanem a hoffenheimi Christian Eichner.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik