Amerikai és török sajtóhírek szerint élcsapat szerződtetné Gazdag Dánielt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.02.01. 10:17
Andrew Katsampes/ISI PhotosGazdag Dánielért több csapat érdeklődik, de vált is? (Fotó: Getty Images)
Korábban angol másodosztályú klub érdeklődéséről lehetett hallani, most amerikai és török sajtóhírek szerint török élvonalbeli csapat, a Trabzonspor szeretné szerződtetni a magyar válogatott Egyesült Államokban légióskodó középpályását, Gazdag Dánielt.


Korábban megírtuk, hogy brit sajtóhírek szerint egy Championship-klub, a Sheffield Wednesday érdeklődik Gazdag Dániel szerződtetése iránt, később pedig a menedzsere elismerte, hogy több angol egyesület is érdeklődött a magyar válogatott középpályás játékjoga felől. Nos, amerikai és török sajtóhírek szerint most bejött a képbe a Süper Ligben szereplő Trabzonspor is. 

 A török élvonalbeli klub – amely a bajnokság harmadik helyén áll – érdeklődéséről először egy átigazolásokkal foglalkozó török újságíró, Reşat Can Özbudak írt, majd több cikk is született a témában amerikai és török portálokon. 

Általában jobb fenntartásokkal kezelni azt, amit a török sajtóban írnak, de a Gazeta Damga cikke jól jelzi, hogy nem csak klikkvadászatról van szó, hiszen a portál ismertetőcikket írt a magyar válogatott középpályásról, amiben megpróbálták bemutatni a szurkolóknak, ki is ő… A 27 éves Gazdag Dániel 2021-ben szerződött a Philadelphia Unionhoz, amelyben 114 meccsen 51 gólt és 15 gólpasszt ért el. 

Gazdag egyébként januárban nyilatkozott legutóbb jövőjéről a Nemzeti Sportnak, akkor úgy tartotta, nem vált klubot a közeljövőben: „Érdeklődésről mindig hallani, de most úgy tűnik, maradok. A szerződésem még csaknem két évig, kétezerhuszonöt december végéig érvényes, a család jól érzi magát Philadelphiában, nincs okunk a váltásra…”  

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik