Bundesliga: Szalai a forduló legjobbja a bundesliga.de-nél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.27. 21:12
A bundesliga.de internetes portál olvasói Szalai Ádámot választották a Bundesliga 1. fordulójának legjobb játékosának. A Hoffenheim magyar támadója a voksok 44 százalékát gyűjtötte be.

Az Augsburg elleni nyitányon Szalai gólt szerzett, s a beszámolók szerint remekül játszott. A csatár teljesítményét pedig a bundesliga.de német portál olvasói is értékelték: a magyar támadót az 1. forduló legjobbjának választották. Szalai a voksok 44 százalékát gyűjtötte be, három százalékponttal előzte meg a második Julian Schiebert.

A maradék szavazatokon Karim Bellarabi (7 százalék), Christoph Kramer (4 százalék), Arjen Robben (3 százalék) és Edgar Prib (1 százalék) osztozott.

A honlap beszámolója szerint Szalai a gólján kívül rendkívül agilisan mozgott a 16-oson belül, fizikai erejét remekül használta ki.

„Egy csatár számára mindig fontos, hogy gólt szerezzen, de nem vagyunk egoisták. Elsősorban a csapat érdekeire gondolunk, s hogy úgy futballozzunk, ahogy szeretnénk. Nagyon sok élményt szeretnénk szerezni a hétvégéken” – mondta Szalai.

A magyar támadó egyébként Facebook-oldalán németül és magyarul is megköszönte a szavazatokat. Minden bizonnyal jó néhány honfitársa kattogtatott az említett oldalon....

Szalai gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik