NB II: a Misleny portugál edzője nagy célokkal jött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 13:38
Bemutatkozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny új vezetőedzője, Eduardo Almeida. A portugál tréner számára természetesen az elsődleges cél, hogy kivívja a bennmaradást az együttessel.

„Sajnos csak nyolc pontot szereztünk az őszi szezon során, ezért menet közben edzőt váltottunk – idézi a bama.hu Feleki Attilát, a mislenyiek elnök-tulajdonosát. – Eduardo Almeidának természetesen azért szavaztunk bizalmat, hogy tartsa bent a csapatot a másodosztályban. Mindent ennek a célnak rendelünk alá.”bama.hu Feleki Attilát, a mislenyiek elnök-tulajdonosát. – Eduardo Almeidának természetesen azért szavaztunk bizalmat, hogy tartsa bent a csapatot a másodosztályban. Mindent ennek a célnak rendelünk alá.”

A 35 esztendős Almeida 21 éves kora óta edzősködik, dolgozott korábban többek között Malajziában és Hongkongban is.

„Kihívásnak érzem ezt a feladatot, a legjobbamat szeretném nyújtani annak érdekében, hogy a Kozármisleny bent maradjon a másodosztályban – fogalmazott Eduardo Almeida, akit a családja is elkísérte Pécsre: felesége és tíz hónapos kisfia is vele lesz a következő időszakban. – Amikor megmutatták nekem ezt a projektet, kellő motivációt éreztem ahhoz, hogy belevágjak. Azért jöttem a Kozármislenyhez, mert úgy láttam, ez a csapat az előző évek alapján többre képes, mint amit ősszel elért, s én úgy gondolom, bent lehet tartani.”

Feleki Attila hozzátette: Gaál Miklós mellett legalább három-négy játékost akarnak szerződtetni, olyanokat, akik rögtön tudnak segíteni a csapatnak – tehát rutinos labdarúgók érkezése várható.

A bama.hu beszámolója szerint a portugál szakember másodedzője Németh Zsolt lesz, a kapusedző Volcsányi Csaba, az új gyúró pedig Bodnár Péter.

A Kozármisleny a téli felkészülés során több NB I-es gárdával is vív felkészülési mérkőzést, így a Péccsel, a Haladással és a Pakssal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezők: Gaál Miklós (Pécsi MFC)
Távozik/távozhat: Banai Balázs (?), Turi Tamás (?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik