Vasas: potenciális vevő – a Kubala Akadémia közleményt adott ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.25. 12:09
A Vasas Kubala Akadémia hivatalos honlapján megjelent közleményben jelezte, György Tamás többségi tulajdonos tárgyalásban áll az üzletrésze értékesítésével kapcsolatban.

„Az elmúlt napokban az Akadémiával kapcsolatban a sajtóban megjelent találgatások, spekulációk, bizonytalanságok miatt fontosnak tartjuk tájékoztatni az Akadémia jövőjéért aggódókat. A Vasas Akadémia Kft. többségi tulajdonosa, György Tamás tárgyalásokat folytat az üzletrésze értékesítéséről egy potenciális vevőjelölttel. A cél egy olyan megegyezés tető alá hozatala, hogy az minden érintett fél, így a játékosok, a családjaik, a szakmai stáb, a munkavállalók és az egész Vasas család számára megnyugtató megoldással szolgáljon. Külön kiemelendő, hogy a lehetséges vevőnek úgy a Vasas SC-vel, mint a Vasas FC-vel is megállapodásra kell jutnia a jövőbeni együttműködés minden részletére kiterjedően, ez ugyanis a vevő részéről előfeltétele a fent említett üzletrész megvásárlásának. Bízunk benne, hogy rövid időn belül minden érintett számára megnyugtatóan rendeződik a helyzet, a tárgyalások befejezéséig az érintettek és a közvélemény szíves türelmét kérjük” – olvasható a vkla.hu-n.

Már beszámoltunk róla, hogy a jövőben nem működik együtt a Vasas FC és az élvonalbeli labdarúgócsapat utánpótlását adó Vasas Kubala Akadémia. A Vasas korábban több ajánlatot tett az Akadémia György Tamás által tulajdonolt többségi üzletrészének megszerzésére.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a VKA-nál futballozó egyik gyerek édesapja lehet a vevő, aki egy informatikai cég tulajdonosa. A vételár egyes hírek szerint megközelítheti a 300 millió forintot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik