Vasas: újabb ajánlat az Akadémia tulajdonjogáért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 21:36
Újabb ajánlatot tett a Vasas az Akadémia György Tamás által tulajdonolt többségi üzletrészének megszerzésére – olvasható a vasasfc.hu-n.

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„Az a döntés született, hogy a Vasas SC április 25-i és május 3-i ajánlatát követően újabb részletesen kidolgozott írásbeli ajánlatot tesznek a Vasas Akadémia Kft. György Tamás által tulajdonolt többségi üzletrészének (89 százalék) megszerzésére.

A Vasas ezt teszi elsősorban annak érdekében, hogy változatlan feltételekkel biztosíthassa a Fáy utcai labdarúgó-utánpótlás zavartalan működését.

A kialakult sürgető helyzetre és a sportolók érdekeire tekintettel a Vasas rövid határidőt adott meg: 2018. május 25. (péntek) 12 óráig várja a választ.

A Vasas Akadémia Kft-re tett vételi ajánlattól függetlenül a Vasas FC 2018–2019-es évadra vonatkozó élvonalbeli licenckövetelményeit együttműködésen keresztül teljesítő Gerrzo Kft. többségi üzletrészének átvételére elvi megállapodás született, amely feltétlenül biztosítja, hogy 2018. július 1-től a Fáy utcában Vasas néven folytatódjon a szakmai munka.

Ennek értelmében a Vasas Akadémia Kft. által menesztett szakmai stábbal a napokban elindulnak a tárgyalások a folytatásra vonatkozóan.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik