Vasas: döntöttek Remili Mohamed műtétjéről

CS.A. CS.A.CS.A. CS.A.
Vágólapra másolva!
2017.02.06. 11:58
Már kedden edzésbe állhat Remili Mohamed, a Vasas labdarúgójának ugyanis nem kell megoperálni törött gyűrűsujját a bal kezén.

Remili Mohamed, a Vasas támadója egy hete nem edzhet, de legalább jó hírt kapott: nem kell megműteni törött gyűrűsujját a bal kezén, amely még a múlt hét keddi, Lipót elleni (11–1) felkészülési mérkőzésen sérült meg.

„Szerencsére remek hírt kaptam a röntgen után, a csont nem mozdult el az ujjamban, így nem szükséges a műtét – mondta Remili Mohamed, a harmadik helyen álló angyalföldiek 31 esztendős játékosa. – Ám, hogy ne legyen teljes az örömöm, belázasodtam, de már jobban érzem magam, egyre inkább visszatér belém az élet. A kezemre már feltették a sportgipszet, amelyre még kerül egy bandázs vagy valamilyen kötés, hiszen ez is kemény anyagból készült, ebben játszani nem lehet. A tervek szerint kedden már edzésbe állhatok, s ha nem is minden gyakorlatot, de amit csak lehet, elvégzek. Abban maradtunk Michael Oenning vezetőedzővel, hogy az első tavaszi bajnoki mérkőzésünk – a Haladás elleni hazai meccs szűk két hét múlva – fontosabb, mint a kupa. Nem szabad kockáztatnunk. A kezemről körülbelül négy hét múlva kerülhet le a sportgipsz, remélem, addig is tudok segíteni a csapatnak.”

Szombaton 14 órakor az NB II-es Dorogi FC-vel mérkőzik meg idegenben a csapat a Magyar Kupa-nyolcaddöntő első felvonásán.

A VASAS TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:
január 5.
Edzőtábor: január 9–14., Mátraháza; január 30. – február 4., Lipót
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 21.: Vasas–Csepel 8–0 (Ferenczi I. 2, Kulcsár T. 2, Saglik, Ádám, Gaál, Király B.)
Január 25.: Vasas–Nyíregyháza 3–1 (Saglik, Preklet, Berecz)
Január 28.: Vasas–Pénzügyőr 4–0 (Remili, Saglik, Berecz, Király B.)
Január 31.:Lipót SE Pékség–Vasas 1–11 (Saglik 4, Ferenczi I. 3, Ádám, Kulcsár T. 2–2)
Február 1., Lipót:Vasas–FC Nitra (Nyitra, szlovák) 2–0 (Ádám M., Saglik)
Február 2., Lipót:Vasas–Mosonmagyaróvári TE 4–0 (Debreceni, Ferenczi I., Berecz, Kleisz)
Február 3., Lipót :Vasas–FK Mladá Boleslav (cseh) 1–3 (Ádám)
Február 8., 14.30: Vasas–SZEOL SC

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik