DVTK: három légiós már aláírt, Sadjo és Zsivoczky is érkezik

Vágólapra másolva!
2010.02.09. 23:32
A két kapus, a litván Mindaugas Malinauskas és a horvát Ivan Rados egyaránt két és fél éves szerződést kötött a Soproni Ligában szereplő DVTK labdarúgócsapatával, s ugyancsak aláírt a horvát védő, Ivan Gal.

Tóth László sportigazgató arról is beszámolt a boon.hu regionális portálnak, hogy a Ferencvárostól érkező Zsivoczky Norbert, valamint a diósgyőri szurkolók által jól ismert kameruni Sadjo Haman is csatlakozik a kerethez. Mindketten megállapodtak szóban a vezetőkkel, már csak a szerződés aláírása van hátra. A DVTK Burányi Tamást is szerződteti, de tavaszra kölcsönadja az NB II-es Bőcsnek, hogy a fiatal futballista ott erősödjön sérülése után.boon.hu regionális portálnak, hogy a Ferencvárostól érkező Zsivoczky Norbert, valamint a diósgyőri szurkolók által jól ismert kameruni Sadjo Haman is csatlakozik a kerethez. Mindketten megállapodtak szóban a vezetőkkel, már csak a szerződés aláírása van hátra. A DVTK Burányi Tamást is szerződteti, de tavaszra kölcsönadja az NB II-es Bőcsnek, hogy a fiatal futballista ott erősödjön sérülése után.

Közben eldőlt, hogy Lakatos Béla végleg a másodosztályú Mezőkövesdhez kerül, míg Horváth Szabolcs a szintén NB II-es Vecsésben folytatja pályafutását.

„Huszonhárom olyan labdarúgónk van, akikkel tavasszal számolunk és aláírt szerződésük is van, ehhez jön még Zsivoczky és Sadjo, akikkel 25 fősre nő a létszám. Szó van még arról, hogy esetleg jön egy játékos, de azt gondolom, hogy nem létkérdés az érkezése” – mondta a sportigazgató a borsodi hírportálnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik