A Kazincbarcika Kozármislenyben szakította meg rossz idegenbeli sorozatát

PEHR NÁNDORPEHR NÁNDOR
Vágólapra másolva!
2024.04.07. 16:52
Idegenben szerzett három pontot a Kazincbarcika (Archív fotó: Kovács Donát/KBSC)
A labdarúgó NB II 27. fordulójában a Kozármisleny 2–0-ra kikapott otthon a Kazincbarcikától, amelyben Pethő Bence duplázott.

LABDARÚGÓ NB II
27. FORDULÓ
HR-RENT KOZÁRMISLENY–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 0–2 (0–1)
Kozármisleny, 700 néző. Vezette: Jakab Árpád (Baghy Csaba, Sinkovicz Dániel)
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke P., Ikonomou, Füredi, Turi (Koszovscsuk, 81.) – Molnár Á. (Nagy M., 61.), Nagy E. (Vogyicska Bálint, 75.), Schuszter, Tóth Z. (Kozics, a szünetben) – Daru, Horváth P. (Major S., a szünetben). Vezetőedző: Aczél Zoltán
KAZINCBARCIKA: Tóth B. – Ternován, Heil, Süttő, Kotula – Varga J. – Pinte P. (Ádám F., 88.), Csatári, Kártik (Szabó B., 65.), Pekár L. (Kurdics, 65.) – Pethő B. (Vincze D., 79.). Vezetőedző: Csábi József
Gólszerző: Pethő B. (27., 72.)
MESTERMÉRLEG
Aczél Zoltán: – Bár akadtak hiányzóink, arra nem lehet hivatkozni, mert az a legjobb tizenegy, ami a pályán van. Gólhelyzet, kapura lövés nélkül nem lehet nyerni.
Csábi József: – Az első félidőre kitaláltunk valamit, ami nagyon jól működött. Az ellenfél válaszolt rá, de azt átvészeltük. Ennek tükrében megérdemelten nyertünk.

ÖSSZEFOGLALÓ

Már a mérkőzés elején látszott, hogy a Kazincbarcika elsősorban a védekezésre és a kontrákra épít, míg a hazai csapat megérezte alapembereinek hiányát – Horváth Dániel piros lapot kapott a PMFC elleni találkozón, míg Kirchner Krisztián begyűjtötte az ötödik sárgáját. Nem talált fogást a vendégek szervezett védekezésén a Kozármisleny, és a félidő derekán Pethő Bence egy labdaszerzés után vezetéshez juttatta a KBSC-t. Az első 45 percben több említésre méltó esemény nem is történt.

A második játékrész elején harcosabban kezdett a hazai alakulat, és a szünetben végrehajtott két csere dobott is a Kozármisleny játékán. Már helyzeteket is kidolgoztak a vendéglátók, de nem tudtak egyenlíteni, és ahogy az lenni szokott, az ellenfél büntetett: egy gyors bedobás után Pethő Bence csapott le a labdára, és megszerezte maga és csapata második találatát, ezzel pedig gyakorlatilag el is döntötte a három pont sorsát. Ezután mindent egy lapra feltéve rohamozott a Kozármisleny, de nem tudott gólt szerezni, a Kazincbarcika meg már nem is nagyon próbálkozott, inkább várta a hármas sípszót.

Így végül Pethő Bence duplájával nyert a Kazincbarcika, amely három idegenbeli vereség után tudott győzni vendégként, míg a Kozármisleny három hazai siker után kapott ki saját pályáján. 0–2
 

 

ELŐZMÉNYEK

A mislenyieknél a góllövőlistát 15 találattal vezető Kirchner Krisztián öt sárga lap, Horváth Dániel pedig kiállítás miatt nem lehet ott a keretben, a barcikaiaknál Székely Krisztián, Papp Milán, Csilus Tamás, Patrick Gante, Szekszárdi Milán és Kovács Szabolcs sérülés miatt hiányzik.

PERCRŐL PERCRE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik