NB II: rutinos kapus Vácon, de Szűcs Lajos fia is érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.26. 17:15
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC megegyezett a Budaörsről távozó rutinos kapussal, Szentpéteri Viktorral, de a klub rajta kívül még egy kapust szerződtethet, Szűcs Lajos fiát, ifj. Szűcs Lajost – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Szentpéteri érkezéséről a váciak Facebook-oldala számolt be, így a csapatnak jelenleg két kapusa van, Halasi Péter és Szentpéteri Viktor. Rajtuk kívül azonban várható még egy kapus érkezése és az NSO értesülése szerint elképzelhető, hogy ez a játékos a Fradi, az Újpest és a Pápa volt kapusának, Szűcs Lajosnak a fia, ifj. Szűcs Lajos lesz.Halasi Péter és Szentpéteri Viktor. Rajtuk kívül azonban várható még egy kapus érkezése és az NSO értesülése szerint elképzelhető, hogy ez a játékos a Fradi, az Újpest és a Pápa volt kapusának, Szűcs Lajosnak a fia, ifj. Szűcs Lajos lesz.

A 19 éves ifj. Szűcs Lajos az RTK-ban, az RKSK-ban és a Ferencvárosban nevelkedett, míg az előző szezonban a Videotonban futballozott. Az U19-es együttesben 17 bajnokin lépett pályára, a Vidi NB III-as csapatában egyszer védett. A labdarúgó esetleges szerződtetéséről folynak a tárgyalások, mindenesetre a héten ifj. Szűcs Lajos a váciakkal készül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL
Érkezők: Gulyás Máté
(szabadon igazolható, legutóbb SZTK-Erima), Halasi Péter (szabadon igazolhatóként, legutóbb Soproni VSE), Kákonyi Dániel (Soroksár), Nagy Sándor (Puskás Akadémia), ifj. Nyilas Elek (III. ker. TVE), Nagy Richárd (Dorogi FC), Szenes Bence (FTC II), Szentpéteri Viktor (Budaörs, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Mátyás Zsolt (Bp. Honvéd-MFA), Tóth Ferenc (MTK, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérők: Farkas Péter (Dunaharaszti)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: ifj. Szűcs Lajos (Videoton)
Távozók: Benkó Bence (szabadon igazolható), Czirjék Zoltán (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Csirszki Martin (szabadon igazolható), Kószás Krisztián (Mosonmagyaróvár, szabadon igazolhatóként), Magos Mátyás (szabadon igazolható), Palásthy Dávid (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Pölöskei Péter (SZTK-Erima, szabadon igazolhatóként), Tányéros Gergő (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Németh Gábor (Érd), Pallagi Botond (Érd, kölcsön után ismét kölcsönbe), Rácz Márk (Gödöllő, kölcsön után ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Tóth Barna (Budapest Honvéd)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik