Televízió: Góóól! szombaton és Góóól! 2 vasárnap az M4 Sporton!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.28. 15:45
Az utóbbi évek legizgalmasabb NB I-es szezonja a véghajrájához érkezik. Óriási harcot vívnak a futballcsapatok a bajnoki címért, a nemzetközi kupaindulásért és a kiesés elkerüléséért. Így az M4 Sport is nagyobb sebességre vált, hogy véletlenül se maradjon le egy izgalmas pillanatról sem.

Ezentúl két felvonásban is összefoglaljuk nézőinknek az aktuális OTP Bank Liga-fordulót. Április 29-től Góóól! szombaton, majd Góóól! 2 vasárnap is élőben az M4 Sporton! – olvasható a csatorna közleményében. Ezentúl két felvonásban is összefoglaljuk nézőinknek az aktuális OTP Bank Liga-fordulót. Április 29-től Góóól! szombaton, majd Góóól! 2 vasárnap is élőben az M4 Sporton! – olvasható a csatorna közleményében.

„A vasárnapi összefoglaló kettéválik, hogy még mélyebben bele tudjunk menni egy-egy mérkőzés dramaturgiájának elemzésébe – mondta el Molnár Mátyás, a Góóól! műsorvezetője. – Fontos, hogy a szombati adás lesz a teljességé, a vasárnapiban pedig a finomságokra koncentrálunk. Remélem, továbbra is sok okos, higgadt akcióból született gólt elemezhetünk majd.”

Szombatonként tehát a 22.30-kor – közvetlenül a játéknap utolsó mérkőzését követően – kezdődő Góóól! magazin 75 percben foglalja össze és mutatja meg a szombati hat NB I-es mérkőzés góljait, legizgalmasabb pillanatait állandó szakértőnk, Bozsik Péter társaságában. Így a forduló napján hat órán keresztül, megszakítás nélkül láthatják a magyar futball kedvelői, mi történt kedvenc bajnokságuk aktuális fordulójában.

A vasárnap esti Góóól! 2-ben pedig szakértőink elemzik az adott játéknap érdekességeit. Gyakori vendég lesz Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, és vendégül látjuk a fordulóban kiemelkedőt nyújtó játékosokat, edzőiket is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik