Játékossors: norvég harmadosztályba igazolt a pécsi kapus

Vágólapra másolva!
2014.08.28. 11:19
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Steer Bence, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC korábbi kapusa a norvég harmadosztályú Nardo FK-ban folytatja pályafutását.

A 21 éves kapus egy hónapja érkezett a Nardo FK-hoz tesztelésre, és végül sikerült elnyernie a szakmai stáb tetszését. A norvég klub és a fiatal játékos jelenleg a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) papírjait várja, hogy aláírhassák a szerződést. Nardo FK-hoz tesztelésre, és végül sikerült elnyernie a szakmai stáb tetszését. A norvég klub és a fiatal játékos jelenleg a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) papírjait várja, hogy aláírhassák a szerződést.

„Steer Bence egy fiatal tehetséges kapus. Családja Norvégiába költözik, ezért kérte korábban, hogy bontsunk vele szerződést" – válaszolta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Győri János, a PMFC ügyvezetője.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Andrej Causic (horvát, DAC 1904 – Szlovákia), Heffler Norbert (MVM-Paks, legutóbb Sopron), Helesfay Donát (Kozármisleny, újra kölcsönben), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsön után végleg), Rácz Ferenc (Kozármisleny, újra kölcsönben), Eke Uzoma (nigériai, Sandhausen – Németország)
Távozott/távozhat: Bailo Dávid (ZTE), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Holczer Ádám (Soroksár), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza, onnan Dunaújváros), Steer Bence (Nardo FK Norvégia), Városi Viktor (Haladás), Zsdrál Miroszláv (Kaposvár)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik