DVSC: Róka Gézát nevezték ki a Loki klubigazgatójává

Vágólapra másolva!
2011.01.03. 23:18
Címkék
Változás történt a DVSC Futball Szervező Zrt. menedzsmentjében. Dr. Róka Géza személyében klubigazgatója lett a Lokinak – adta hírül a debreceni klub.

A DVSC vezetősége a mai napon megállapodott dr. Róka Gézával, aki a jövőben a klubigazgatói teendőket látja el.

A 48 éves Róka Géza korábban három évig dolgozott a Magyar Labdarúgó-szövetségben. Kezdetben kizárólag a nemzetközi átigazolási terület tartozott hozzá, majd feladatköre folyamatosan bővült versenyszervezési területekkel. 2007 augusztusában vette át a versenyszervezési osztály vezetését, ezt követően 2008 év elején versenyigazgatói, majd újra osztályvezetői pozíciót töltött be – olvasható a DVSC honlapján.

A versenyszervezési terület mellett mindvégig hozzá tartozott az MLSZ nemzetközi tevékenységének jelentős része a napi teendőkkel együtt. 2010 márciusában főtitkári kinevezést kapott azzal a kifejezett feladattal, hogy a bajnoki év biztonságos befejezése mellett biztosítsa a közelgő elnök-, illetve elnökségváltás lebonyolítását. Az MLSZ új elnöke javaslatára az elnökség 2010 júliusában főtitkár-helyettessé és versenyigazgatóvá nevezte ki. Munkaviszonya a szövetséggel szeptember 20-án szűnt meg közös megegyezéssel.

„Az elnök úr, Szima Gábor először karácsony előtt keresett meg.  Leültünk tárgyalni, és nagy vonalakban megbeszéltük a részleteket – nyilatkozta a dvsc.hu-nak dr. Róka Géza. – Amikor az MLSZ-től eljöttem, azzal a kifejezett szándékkal tettem, hogy a labdarúgásban maradok. Nagyon tanulságos és felemelő kaland volt a szövetségnél dolgozni, de nagyon érdekes lesz az új feladatom is. Azzal, hogy Szima Gábor felajánlotta ezt a lehetőséget, egy egészen más oldalról, méghozzá a klub oldaláról tekinthetem meg a magyar labdarúgást. Az meg csak hab a tortán, hogy mindezt a legjobb magyar együttesnél tehetem meg. A feladatköröm sokrétű lesz. Elsősorban az MLSZ-szel, a nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás, a nemzetközi ügyek kézben tartása, a klub körüli szerződések koordinálása, a klub vezetése, de a kommunikáció, illetve a marketingfeladatok irányítása is hozzám tartozik."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik