Lemondott Sallói István sportigazgató

Vágólapra másolva!
2009.12.27. 21:12
Címkék
Benyújtotta lemondását Sallói István, az Újpest FC sportigazgatója, aki a jövőben az angol élvonalbeli Wolverhampton Wanderers scoutjaként – játékosmegfigyelőjeként – részt vesz egy közép-kelet-európai tehetségkutató hálózat kiépítésében, amely hálózatnak egyik vezetője lesz – olvasható a lila-fehér klub hivatalos honlapján, az ujpestfc.hu-n.

 

Sallói játékos-megfigyelőként folytatja (Fotó: Németh Ferenc - archív)
Sallói játékos-megfigyelőként folytatja (Fotó: Németh Ferenc - archív)

A mai napon benyújtotta lemondását Sallói István, az Újpest FC sportigazgatója, amit Csehi István ügyvezető igazgató el is fogadott.

„Váratlanul ért a sportigazgató döntése, akivel már a januári átigazolási szezon feladatait terveztük. Sallói István lemondását az Újpest FC nevében elfogadtam, és ezúton szeretném megköszönni a munkáját, mivel az elmúlt két évben - különösen tekintettel gazdasági válság által sújtott elmúlt esztendőre - úgy alakított ki bajnokesélyes játékoskeretet, hogy közben a játékos-politikánknak köszönhetően klubunk jelentős bevételt realizálhatott játékjogok eladása vagy kölcsönadása révén - ennek köszönhetően pedig az Újpest FC gazdasági helyzete jelentősen stabilizálódott" - nyilatkozta Csehi."

„Sallói Istvánnak nagy szerepe volt abban, hogy az utánpótlásunk versenyben maradjon az akadémiákat működtető klubokéval, miként abban is, hogy Kovács Zoltán utánpótlás-sportigazgatóként térhetett vissza az Újpest FC-hez, amely döntés jelentősen erősítette utánpótlás-szekciónk presztízsét a magyar futballban. Távozó sportigazgatónk munkáját is dicséri - Joe Böröcz nemzetközi igazgatóé mellett -, hogy az elmúlt két évben remek szakmai kapcsolat alakult ki az Újpest FC és a Wolverhampton, a West Ham és a Celtic Glasgow között. Sallói István további karrierjéhez sok sikert kívánok! A sportigazgató távozása változásokat hozhat a klubvezetésben, amelyekről a tulajdonosi körrel egyeztetve január elején döntünk" - idézte tovább az ügyvezetőt a klub hivatalos honlapján megjelenő közlemény.

Sallói a jövőben az angol élvonalbeli Wolverhampton Wanderers játékosmegfigyelőjeként  részt vesz egy közép-kelet-európai tehetségkutató hálózat kiépítésében, amely hálózatnak egyik vezetője lesz

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik