Férfi kosár: a Real Madrid is érdeklődik Hanga Ádám iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.16. 14:15
null
Nemzetközi sajtóinformációk szerint az Euroliga-döntős, spanyol bajnoki listavezető Real Madrid, valamint az Európa-kupa döntőjéig jutó Bilbao Basket is szeretné a soraiban tudni Hanga Ádámot, a Manresa magyar kosárlabdázóját.

A legnagyobb szenzáció a Real Madrid állítólagos érdeklődése, melyre a defensacentral.com portál, a királyi gárdával igen behatóan foglalkozó honlap hívta fel a figyelmünket – tudósít a kezdo5.hu szakportál.

José Ángel Sánchezre, a madridiak egyik felelős vezetőjére hivatkozva a spanyol portál azt írja, hogy Emir Preldzic (Fenerbahce) és Nemanja Bjelica (Caja Laboral) „elérhetetlensége” miatt a célkeresztben Hanga Ádám áll, akit ár/érték arányban remek célpontnak tartanak.

Az Európa-kupa döntőjében veszítő Bilbao már másodszor érdeklődik honfitársunk iránt, ezt a sportando.net portál erősítette meg a napokban. A baszkoknál sok minden „lóg még a levegőben” a következő szezonnal kapcsolatosan, de számukra is vonzó befektetés lehet Hanga, aki mellett a cikk Jayson Grangert, az Estudiantes Madrid légiósát említi még célpontként.

A két csapat mellett a Lóránt Pétert is foglalkoztató Virtus Roma, valamint a Valencia sem tett le Hanga szerződtetéséről.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik