Női kosár NB I: Studer Ágnes távozik Szekszárdról – hivatalos

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.06. 08:26
null
Studer Ágnes megígérte, egyszer még visszatér Szekszárdra (Fotó: Kiss Albert/Tolnai Népújság)
Elhagyja a női kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű KSC Szekszárdot a magyar válogatott játékosa, Studer Ágnes – áll a Tolna megyei együttes hivatalos honlapján.

 

Studer Ágnes tíz idényt játszott az Atomerőműben, 15 éves kora óta a csapat tagja. Az NB I-ben 263 mérkőzésen lépett pályára a Szekszárd mezében, míg minden sorozatot figyelemben véve 351 meccsen játszott.

„Mindig tudtuk, hogy eljön ez a – hazudnánk, ha azt mondanánk, várva várt – pillanat… Legalábbis részünkről, és titkon bízunk benne, hogy Te is hasonlóan érzel, mint ahogyan mi: Az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Olyan érzés, mint amikor a szülők féltve nevelgetik, szerető gondoskodással veszik körül a gyermeküket, de már a születésük pillanatában tudják, ha eljön az idő, el kell majd engedniük. Az idő pedig eljött” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának Szabó Noémi sportigazgató.

Studer megköszönte a rengeteg támogatást és szurkolást, amit a Szekszárdon eltöltött időszaka alatt kapott, és megígérte, egyszer még visszatér és újra felveszi a csapat mezét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik