Női kézi-vb: Nereának rózsaszín parókát adtunk - Tomori naplója

Vágólapra másolva!
2013.12.15. 17:08
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. A kilencedik részben a spanyolok elleni nyolcaddöntő és Nerea Pena szülinapi ajándéka került szóba.

DECEMBER 15.: „Szombaton a reggeli után a fél csapat, aki nem játszott olyan sokat, elment edzeni, a másik felével itt maradtunk, és Torddal spinningeltünk. Aki szeretett, erősített felsőtestre, lövésre. Ebéd után ki lehetett menni vásárolni, edzés helyett sétálgattunk, nézelődtünk. Sok mindent nem találtunk, de jó volt kikapcsolódni, beszélgetni. Este pedig megnéztünk a spanyolok elleni tavalyi meccs első félidejét. Azt beszéltük, hogy most jobb az ellenfél, mint tavaly, akkor nem voltak ennyire együtt. Folyik a labda a spanyolok kezében, mindig jó megoldást választanak, a védekezésük is jó Navarróval a kapuban. Nehéz lesz, de meg tudjuk oldani, félni semmiképpen sem szabad tőlük. Oda kell menni, mint a németek ellen, és mindent egy lapra feltenni. Bízom benne, hogy most már meg tudunk nyerni egy komoly mérkőzést.DECEMBER 15.: „Szombaton a reggeli után a fél csapat, aki nem játszott olyan sokat, elment edzeni, a másik felével itt maradtunk, és Torddal spinningeltünk. Aki szeretett, erősített felsőtestre, lövésre. Ebéd után ki lehetett menni vásárolni, edzés helyett sétálgattunk, nézelődtünk. Sok mindent nem találtunk, de jó volt kikapcsolódni, beszélgetni. Este pedig megnéztünk a spanyolok elleni tavalyi meccs első félidejét. Azt beszéltük, hogy most jobb az ellenfél, mint tavaly, akkor nem voltak ennyire együtt. Folyik a labda a spanyolok kezében, mindig jó megoldást választanak, a védekezésük is jó Navarróval a kapuban. Nehéz lesz, de meg tudjuk oldani, félni semmiképpen sem szabad tőlük. Oda kell menni, mint a németek ellen, és mindent egy lapra feltenni. Bízom benne, hogy most már meg tudunk nyerni egy komoly mérkőzést.

Nereával már találkoztunk a szállodában, 13-án volt a szülinapja, úgyhogy felköszöntöttük. Kapott tőlünk egy rózsaszín parókát. Budapesten jó fodrászt választott, amikor levágatta a hosszú haját, nem igazán tetszett neki. Nem hagyhattuk ki ezt a magas labdát, de ő is nevetett rajta. A spanyolok sem örülnek, hogy velünk kell játszaniuk, Nerea mondta, hogy nem kér a játékunkból. A németek ellen nem jött be a fogadásom Laurával, úgyhogy most eldöntöttem, nem fogadok."

KORÁBBI RÉSZEK
December 7.:
Néhány Mikulás lebukott
December 8.:
Kezdenek előjönni a tavalyi emlékek
December 9.: Tord többet nem fog a kapuba állni
December 10.: Ez is tipikus első meccs volt
December 11.: Remélem, a románokat visszavetette a vereség
December 12.: Katonai kocsi és ajándékhúzás
December 13.: Még én is libabőrös lettem
December 14.: Butaság lenne feltenni a kezünket

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik