Női kézi-vb: katonai kocsi és ajándékhúzás - Tomori naplója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.12. 11:55
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. A hatodik részben a szerdai szünnap révén az újvidéki mindennapokba nyerhetünk bepillantást.

DECEMBER 12.: „Egy edzésünk volt szerdán, amelyen már mindenki részt vett, és a románok elleni támadást, védekezést gyakoroltuk. Délután kisebb csoportokban bementünk a városba, ahol sétáltunk, vásárolgattunk. DECEMBER 12.: „Egy edzésünk volt szerdán, amelyen már mindenki részt vett, és a románok elleni támadást, védekezést gyakoroltuk. Délután kisebb csoportokban bementünk a városba, ahol sétáltunk, vásárolgattunk.

Akik összeszoktak, azok vannak egy szobában, mindenki, akivel a legjobban van. Például én az Orsival, Görbe a Sóskával, Tréfi a Misikével. Az a baj, hogy nem olyan nagyok a szobák, nekünk meg elég sok holmink van, és még teregetni is kell. Olyan szobát azért nem találni, amely úgy néz ki, mintha bomba robbant volna.

A hotelben nincs nagy élet, ezért általában fogjuk magunkat, és kisétálunk, van itt egy bolt, egy kávézó, a belvárosban üzletek, pár nap múlva már valószínűleg pontosan tudni fogom, milyenek. Unalmas kicsit az étrend a szálláson, natúr hús, tört krumpli, meg egy kis tészta paradicsomszósszal. Tavaly voltunk magyar étteremben, ezt most a későbbi időszakra tartogatjuk.

A minket kísérő biztonságiak nagyjából ugyanazok, egy kivétellel, pedig Szásával jól összehaverkodtunk tavaly, ő vitt minket mindenhová katonai kocsival, amibe nyolcan befértünk. Most sajnos nincs itt, de Zoran, a kisebbik főnök igen, így megnyugodtunk, hogy maradt ismerős a stábból.

Tavaly mindig kaptunk Kinder-tojásokat, idén is hozta Tord a techikai értekezletre a csomagokat. Az elmúlt évben mindegyik meccs után húztunk, ő pedig vett ajándékokat KEB-bel. Különböző bolondságokra kell gondolni, mindig Siti Bea húzta ki a becsomagolt meglepetéseket. Ezt idén is folytattuk, azzal zárjuk le az adott meccset, hogy előbb megnézzük az abból összevágott klipet, majd húzunk. Legutóbb Jani egy Labellót kapott, mondtuk is neki, reméljük, reggelre már fényes szájjal jön ki… Ezek olyan kis poénok, amelyek segítenek kicsit kiszakadni a vb-ből. A csapaton belül Bulath és Kovacsics viszi mindig a prímet, ők számítanak a legnagyobb mókamestereknek, de kell is az ilyen.”

KORÁBBI RÉSZEK
December 7.:
Néhány Mikulás lebukott
December 8.:
Kezdenek előjönni a tavalyi emlékek
December 9.: Tord többet nem fog a kapuba állni
December 10.: Ez is tipikus első meccs volt
December 11.: Remélem, a románokat visszavetette a vereség

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik