Női kézi-vb: Ez is tipikus első meccs volt - Tomori naplója

Vágólapra másolva!
2013.12.10. 11:32
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. A negyedik részben a Tunézia ellen nehezen megnyert csoportmeccs került a fókuszba.

DECEMBER 10.: „A bemelegítésen abból a zenéből táplálkozunk, amit éppen játszanak. Nem azt mondom, hogy nagyon rossz, de nem is a legújabb. A torna elején azzal voltunk elfoglalva , hogy nagyon hideg volt a csarnokban, pulcsiba mentünk ki, azt hittük, meleg lesz, aztán csontig hatolt a hideg, amikor futottunk. Második alkalommal már felkészültebben érkeztünk. DECEMBER 10.: „A bemelegítésen abból a zenéből táplálkozunk, amit éppen játszanak. Nem azt mondom, hogy nagyon rossz, de nem is a legújabb. A torna elején azzal voltunk elfoglalva , hogy nagyon hideg volt a csarnokban, pulcsiba mentünk ki, azt hittük, meleg lesz, aztán csontig hatolt a hideg, amikor futottunk. Második alkalommal már felkészültebben érkeztünk.

A tegnapi meccs is olyan volt, mint egy tipikus első találkozó. Védekezésben nem faultoltuk a tunéziaiakat, hagytuk őket játékba lendülni, ez sajnos megbosszulta magát, mert ötvenkilenc percig játékban voltak. Örülök, hogy a meccs végén a góljaimmal sikerült kivennem a részem a győzelemből. Azért még látszódnak a kisebb hibák, sokszor nem pontos passzt adunk, meg úgy gondolom, most már nagyon várjuk a németek és a románok elleni meccset, még egyszer ilyen rosszul nem fogunk játszani. Talán az volt bennünk, hogy a cseheket erősebbnek tartottuk, és húsz perc után ott tudtunk váltani, itt most abszolút nem. Ezt kell kiküszöbölnünk, később már nem fér bele egy rossz periódus, de bízom benne, hogy a fontos meccsek előtt egy nagyobb váltást tudunk csinálni.

Hajdu Jánossal nagyon jó a kapcsolatom, már kiskorom óta kíséri a pályafutásomat. Jani is laza, KEB még lazább volt, de szakmailag most is megkapjuk ugyanazt, így azt érzem, nincs akkora változás a válogatottnál.”

KORÁBBI RÉSZEK
December 7.:
Néhány Mikulás lebukott
December 8.:
Kezdenek előjönni a tavalyi emlékek
December 9.: Tord többet nem fog a kapuba állni

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik