Gömbérzék: íme, a G-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.05. 19:40
null
Cristiano Ronaldo a meseszép Irina Sejk mellett kötött ki.<strong> Galériánk megtekintéséhez kattintson a képre!</strong>
A jövő héten kezdetét veszi a brazíliai labdarúgó-világbajnokság! A tornára hangolódó sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. Jöjjön hát a G-csoport, és a kétszeres aranylabdás Cristiano Ronaldo párja, Irina Sejk.


Aligha van még egy olyan focista-oldalborda, aki olyan gyakran feltűnne a Sportszelep hasábjain, mint Irina Sejk.

Persze ez önmagában még nem meglepő, hiszen egyrészt az orosz szépség az egyik legkeresettebb szupermodell, a Real Madrid klasszisa pedig az egyik legnagyobb indulatokat kiváltó személyisége. Mert lehet szeretni, vagy nem szeretni (köztes állapot nincs), de azt még a gyűlölködők is elismerik, hogy Cristiano Ronaldo fantasztikus játékos, akinek, mint a példa jól mutatja, az ízlésével sincs gondja.

Irina 1986 januárjában egy tatár szénbányász és egy orosz óvodai zenetanárnő (Olga) szerelméből született meg. Elmondása szerint édesapja, Valerij miatt gondolják gyakran, hogy dél-amerikai származású. „Az apám sötétbőrű, mert tatár, és néha a tatárok úgy néznek ki, mint a brazilok. A világos szemszínemet az édesanyámtól örököltem.”

Az orosz szépség hatévesen elkezdett zongorázni majd kilencévesen beiratkozott egy zeneiskolába. Itt hét évig tanult, énekelt a sulikórusban és zongorázott. 14 éves korában egy tüdőgyulladást követő komplikációk miatt elveszítette édesapját, Olga pedig arra kényszerült, hogy két munkahely elvállalásával teremtsen pénzt a család számára.

A középiskola után Irina marketinget tanult, de mivel ez nem kötötte le, nővérével, Tatjánával együtt beiratkozott egy szépségsuliba, az itt töltött ideje alatt pedig felfigyelt rá egy helyi modellügynökség, amely forszírozta, hogy induljon el a 2004-es Miss Cseljabinszk-versenyen, amelyet aztán meg is nyert.

2007-ben az Intimissimi csapott le rá, és lett egy csapásra a cég reklámarca felváltva Ana Beatriz Barrost. Ugyanebben az évben debütált a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásában, amelyben azóta is rendszeresen (évről évre) feltűnik, és 2011-ben a címlapot is megkapta.

2010-ben az Intimissimi hivatalos nagykövete lett, de emellett számos jó nevű céggel kötött szerződést, és többek között a Victoria’s Secret híres katalógusában is szerepelt. Még ebben az évben modellkedett az Armani új kampányában, ennek során pedig megismerkedett az ekkor már a Real Madridot erősítő Cristiano Ronaldóval, akivel azóta is egy párt alkot.

Azóta is címlapok sokaságán jelenik meg, gyakorlatilag velük foglalkozik legtöbbet a nemzetközi sportbulvársajtó, és rendre beválasztják különböző szavazásokon a legszexisebb nők közé.

Irina nemrégiben a színészkedésbe is belekezdett, elsőként Hercules feleségének szerepét kapta meg a Hercules című filmben, amelyet idén júliusban mutatnak be.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik