Balotelli: Én vagyok a legszebb, a legjobb, a legtechnikásabb a keretben!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 12:14
null
Aki kérdez: Mario Balotelli. Aki válaszol: Mario Balotelli (Forrás: goal.com)
Mario Balotelli önbizalma határtalan. Szerinte ő a leggyorsabb, a legmenőbb, a legszebb és a legjobb játékos az olasz keretben. A 23 éves játékos 18 gólt szerzett a Milanban a legutóbbi szezonban, és természetesen ott lesz Cesare Prandelli keretében a brazíliai világbajnokságon. Most megmondta a frankót, méghozzá egy „öninterjúban”. A kérdező és a válaszadó egyaránt Mario Balotelli, hiszen ő is a Puma új cipőjében, a Tricks bootban fog játszani a vb-n.

„Hogy ki a leggyorsabb az olasz keretben? Hát én. És hogy ki a legjobb? Na, ne viccelj, tudod jól, hogy ki a legjobb! A legszebb? Alap."

„A legtechnikásabb? Ez sem kérdés. A legszórakoztatóbb? Már erre is tudod a választ. A legmenőbb? Ne már, ez magától értetődő!"

„Mindig arról ábrándoztam, hogy pályára lépek a vébén. Minden gyerek a világbajnokságról álmodozik. Egyelőre jól halad a pályafutásom, és szerencsés vagyok, hogy ez megadatott nekem."

Balotelli reméli, hogy övé lesz a brazíliai torna aranycipője, és abban is bízik, hogy az olaszok nagyon jók lesznek.

„Ha megnyerem az Aranycipőt, beteszem majd a többi cipőm közé!"

„Egy kicsit küszködtem a 2012-es Eb elején, de aztán beindult a szekér! Szerintem a mostani olasz válogatott erősebb az akkorinál. Nem tudom, miért, de így gondolom."

Ebben a cipőben fogja riogatni a kapusokat Mario a vb-n (Forrás: goal.com)
Ebben a cipőben fogja riogatni a kapusokat Mario a vb-n (Forrás: goal.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik