Vb 2018: az egyiptomiak csapatorvosa elárulta, Szalah rendbe jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.30. 18:33
Az egyiptomi labdarúgó-válogatott csapatorvosa megerősítette a korábban állítottakat: Mohamed Szalah felépül az oroszországi világbajnokságra és játszhat a tornán.

Szalahot – aki a Premier League-ben 32 találattal gólkirály lett, és megválasztották az év játékosának – a Real Madrid 3–1-es győzelmével véget érő BL-döntő 30. percében kellett lecserélni, miután Sergio Ramosszal együtt összeakasztott karral a földre zuhant, és a bal vállát fájlalta.a Real Madrid 3–1-es győzelmével véget érő BL-döntő 30. percében kellett lecserélni, miután Sergio Ramosszal együtt összeakasztott karral a földre zuhant, és a bal vállát fájlalta.

Szalah sérülése

Szalah sérülésével kapcsolatban korábban már a Liverpool fizioterapeutája elmondta, nem súlyos, mintegy három-négy hét alatt felépül az egyiptomi támadó és ott lehet a világbajnokságon. Most ezt megerősítette az egyiptomi válogatott doktora is, aki elmondása szerint találkozott a játékossal, és úgy véli, még három hét sem kell neki, hogy rendbe jöjjön.

Az egyiptomi válogatott a június 14-én kezdődő világbajnokságon az uruguayi (06. 15.), a házigazda orosz (06. 19.) és a szaúdi (06. 25.) együttessel találkozik az A-csoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik