Vb 2018: a Pool fizioterapeutája Szalah sérüléséről beszélt

Vágólapra másolva!
2018.05.29. 20:47
null
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Mohamed Szalah ott lesz a világbajnokságon (Fotó: AFP)
Rubén Pons, a Liverpool fizioterapeutája azt mondta egy friss interjúban a Marcának, hogy Mohamed Szalahnak nagyjából három-négy hetet kell kihagynia, így továbbra is úgy tűnik, hogy az egyiptomi kiválóság ott lehet az oroszországi futball-világbajnokságon.

„Amint megtudtuk a pontos diagnózist, elkészítettük a rehabilitációs tervezetet. Szomorú a történtek miatt, de csak a felépülésére koncentrál, és az lebeg a szeme előtt, hogy minél hamarabb visszatérhessen. Három-négy hét a felépülési idő, ám azon vagyunk, hogy csökkentsük ezt az időt, ez a nagy cél” – fogalmazott a fizioterapeuta.

A Liverpool játékosa a közösségi oldalán még a BL-döntő után azt írta: nagyon kemény éjszakája volt, de ő igazi harcos.

„A várakozásokkal ellentétben biztos vagyok benne, hogy ott leszek Oroszországban” – közölte Szalah, hozzátéve: szeretne örömet szerezni szurkolóinak, akiknek „szeretete és támogatása” megadja számára a szükséges erőt a felépüléshez.

Később az egyiptomi ifjúsági és sportminiszter, Kaled Abdelaziz Facebook-bejegyzésben üzent az egyiptomi szurkolóknak, miszerint Szalahnak nincs törése, „csak” a szalagok sérültek meg a vállában.

Egyiptom első meccse a világbajnokságon június 15-én lesz, Uruguay ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik