Eb 2024: az eredmenyek.com-nál Szoboszlai lett a selejtező legjobbja

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.24. 10:58
null
Szoboszlai Dominik lett az Eb-selejtező legjobb játékosa a Flashscore-nál (Fotó: Árvai Károly)
A magyar válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot látta az Európa-bajnoki selejtező legjobb játékosának a flashscore.com, vagy magyar nevén az eredmenyek.com.

A Flashscore.com 34 statisztikai mutató alapján összeállított értékelése szerint az Európa-bajnoki selejtezősorozat álomcsapatában Szoboszlai Dominik kapta a legmagasabb osztályzatot, 8.4-et, ezzel többek között olyan sztárokat előzött meg, mint Kylian Mbappé, Romelu Lukaku vagy Bruno Fernandes.

A magyar válogatott mind a nyolc mérkőzésén pályára lépő Szoboszlai kimagasló mezőnymunkája mellett négy góllal és négy gólpasszal járult hozzá a nemzeti csapat egyenes ági kijutásához.

Mint megírtuk, Szoboszlai a WhoScored.com-nál is bekerült a selejtező álomcsapatába, s a harmadik legjobb értékelést kapta Fernandes és Lukaku mögött.

A FLASHSCORE/EREDMENYEK.COM EB-SELEJTEZŐS ÁLOMCSAPATA

Ognjen Csancsarevics (Örményország, 7.5) – Denzel Dumfries (Hollandia, 7.8), David Hancko (Szlovákia, 7.7), Sztrahinja Pavlovics (Szerbia, 7.5), Joao Cancelo (Portugália, 7.8) – Christian Eriksen (Dánia, 8.0), SZOBOSZLAI DOMINIK (MAGYARORSZÁG, 8.4) – Jérémy Doku (Belgium, 7.9), Bruno Fernandes (Portugália, 8.3), Kylian Mbappé (Franciaország, 8.3) – Romelu Lukaku (Belgium, 7.9)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik