El: az Atlético-szurkolók hamar Liverpool-drukkerré váltak – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.18. 12:17
null
Az Atlético-szurkolók nem feledkeztek meg a BL-döntőről sem (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid szurkolói már Lyon utcáin megünnepelték csapatuk Európa-liga győzelmét, és saját játékosaik éltetése mellett arra is maradt energiájuk, hogy odaszúrjanak egy kicsit a nagy rivális Real Madridnak.



Mint ismert, az Atlético Madrid szerda este 3–0-s sikert aratott a Marseille felett az Európa-liga döntőjében. A spanyol klub drukkerei már a finálé helyszínén, Lyonban az utcára vonultak, hogy megünnepeljék csapatukat, ám már a közelgő Bajnokok Ligája-fináléra, pontosabban az azon résztvevő Real Madridra is gondoltak.

A szurkolók amellett, hogy az együttesük játékosai és edzői nevét dalba foglalták, hirtelen „Liverpool, Liverpool” skandálásba kezdtek. Nem nehéz kitalálni, az Atlético drukkerei inkább a nagy rivális „királyiak” ellenfelének szorítanak a május 26-i BL-döntőben.

 

Anfield Press on Twitter

Atletico Madrid fans chanting Liverpool and backing them to win the Champions League final#LFC https://t.co/Xb73fB0mLC



 

EURÓPA-LIGA
DÖNTŐ, LYON
OLYMPIQUE MARSEILLE (francia)–ATLÉTICO MADRID (spanyol) 0–3 (0–1)
Lyon,
Groupama Stadion, 55 768 néző. V: Kuipers (holland)
MARSEILLE: Mandanda – Sarr, Rami, Luiz Gustavo, Amavi – Sanson, Anguissa – Thauvin, Payet (M. Lopez, 32.), Ocampos (N’Jie, 55.) – Germain (Mitroglu, 74.). Vezetőedző: Rudi Garcia
ATLÉTICO: Oblak – Vrsaljko (Juanfran, a szünetben), J. Giménez, Godín, L. Hernández – Á. Correa (Partey, 88.), Saúl, Gabi, Koke – Griezmann (F. Torres, 90.), Diego Costa. Vezetőedző: Diego Simeone
G: Griezmann (21., 49.), Gabi (89.)

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
KIJEV, OLIMPIAI STADION
Május 26., 20.45:
Real Madrid (spanyol)–Liverpool (angol)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik