Szabadidősport: elhalasztják a szombati Balaton-átúszást

Vágólapra másolva!
2023.07.20. 14:27
Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével – a szervezők úgy döntöttek, hogy nem tartják meg szombaton a 41. Lidl Balaton-átúszást.

Az esemény Facebook-oldalán olvasható közlemény szerint a szombatra várható bizonytalan, zivatarveszélyes időjárás miatt a Révfülöp-Balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja július 23., vasárnap.

„A vasárnapi megrendezés majdnem biztos, de a végleges döntés péntek délben születik meg” – írták a szervezők.

A nevezések a halasztott időpontra is érvényesek, visszalépés esetén - amelyet pénteken 15 óráig kell jelezni – a befizetett nevezési díjat és az esetlegesen megvásárolt jótékonysági termékek összegét teljes egészében visszafizetik. A visszalépő résztvevők helyére korlátozott számban új nevezéseket fogadnak, a jelentkezést a létszámlimit elérésekor, de legkésőbb szombat délelőtt 10 órakor lezárják. A helyszínen már nem lehet nevezni.

A választott távot teljesítők a budapesti atlétikai világbajnokságra beváltható ötven százalékos kedvezményes jegyvásárlásra jogosító kuponnal lesznek gazdagabbak – hangsúlyozták a szervezők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik