NS: Doll – Bajnok lesz a Fradi; Kádár príma! – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.10. 23:40
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Thomas Doll nem szerénykedik. Bár tartja, hogy a szezon végéig éhesnek kell maradnia a Ferencvárosnak, nemcsak bajnok akar lenni, hanem az is lesz. És már a nyárra gondol, no, nem az Eb-re, hanem a Bajnokok Ligája selejtezőjére... Voleszák Gábor interjúja.
Thomas Doll
nem szerénykedik. Bár tartja, hogy a szezon végéig éhesnek kell maradnia a Ferencvárosnak, nemcsak bajnok akar lenni, hanem az is lesz. És már a nyárra gondol, no, nem az Eb-re, hanem a Bajnokok Ligája selejtezőjére... Voleszák Gábor interjúja.

Kádár Tamásnak egyre nagyobb a kultusza Poznanban. A Lech középhátvédjét csak így jellemzik a lengyelek: Príma! Kántor Barnabás helyszíni beszélgetése.

Karol Mészáros, a Puskás Akadémia szlovákiai csatára rendkívül hálás a bizalomért, amelyet a magyar klubtól kapott, és gólokkal fizetne érte. Babják Bence írása.

Minden, amit a szerdai BL-forduló utórezgéseiről, a párizsiak szárnyalásáról, illetve az Európa-liga csütörtöki nyolcaddöntőjéről, benne a Tottenham-verő Dortmundról tudni érdemes.

Bálint Mátyás együtt utazott haza a lányokkal a lengyelek elleni kézilabda Eb-selejtezőről, és egységes csapatot látott, amely megkönnyebbült, mert elmarad a pénteki két edzés.

A 200 pillangón élete formájában úszó Szilágyi Liliána Kovács Erikának bevallotta: néha hisztis p... De igyekszik nem az lenni.

Mégsem tartott örökké: a MAC a hetedik meccsen begyűrte a Fehérvárt a jégkorong Mol Liga elődöntőjében, és döntőzhet a Miskolccal. Szűcs András tudósítása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik