Floorball MK: két év után újra Komárom-Krokodilok döntő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 12:23
Az SZPK Komárom A férficsapata bejutott a 2014–2015-ös Magyar Kupa döntőjébe, ahol a Dunai Krokodilok lesz az ellenfele, így megismétlődik a két évvel ezelőtti finálé. A találkozóra hagyományosan az idény lezárásaként, május utolsó vagy június első szombatján kerül sor, a honi szövetség elnöksége hamarosan kiírja a rendezésre a pályázatot.
Az SZPK élvonalbeli gárdája a másodosztályban feljutó helyen álló Neumann Wombatshoz látogatott, míg a klub ob II-es együttese az első osztályban második helyen álló Dunai Krokodilokat látta vendégül. Az SZPK A dolgát a Neumann megnehezítette ugyan, ám szoros mérkőzés végén két góllal jobb volt a vendégcsapat. A másik ágon nagyobb különbséggel, nyolc góllal nyertek a Krokodilok. MAGYAR KUPA
FÉRFIAK, ELŐDÖNTŐ
FÉRFIAK, ELŐDÖNTŐ

SZPK Komárom B–Dunai Krokodilok 6–14
Neumann Wombats A–SZPK Komárom A 4–6

A komáromi szurkolók a női csapatuk döntőbe jutásáért is izgulhattak, ehhez a Pillangókat kellett legyőzni. A mérkőzés első harmadában magabiztos játékot felmutatva 4–0-ra elhúztak a hazaiak, míg a második játékrészben sem engedtek a négygólos előnyből, 40 perc után 7–3 volt az állás. Az utolsó harmadban ugyan egy góllal többet ütött a Neumann, de ez csak a felzárkózáshoz volt elég, az egyenlítéshez már nem. A végére három gól megmaradt az SZPK előnyéből. A másik elődöntőt az Ares lejelentési kötelezettségének elmulasztása miatt 5–0-s gólkülönbséggel, játék nélkül az Eszterházy MEISE nyerte meg.

MAGYAR KUPA
NŐK, ELŐDÖNTŐ

SZPK Komárom–Neumann Pillangók 10–7
Eszterházy MEISE–Ares 5–0 – játék nélkül
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik