Motorcsónak: olasz fölény a bajai vb- és Eb-futam első napján

Vágólapra másolva!
2011.07.02. 21:46
null
A Vő Racing Team versenyzői az 5., a 6. és a 8. helyen várják a folytatást
Címkék
Olasz fölénnyel zárult a motorcsónak világ- és Európa-bajnokság bajai futama, az Axiál Magyar Nagydíj első napja. A F-125-ös kategóriában rendezett első futamban Zilioli Alex szerezte meg az első helyet, Rossi Massimo a második, míg Fanzini Claudio a harmadik helyen végzett.

 

A magyar Vő Racing Team versenyzői a szombati futamot a következő helyezésekkel zárták: Vő Kornél az ötödik, testvére, Viktor a hatodik, csapattársuk, Hencz Attila pedig a nyolcadik helyen végzett. A bajnokságon négy futam alapján alakult ki a végső sorrend, tehát a vasárnap még három futamon izgulhatunk a Vő Racing Team magyar versenyzőiért.

Az F-250-esek szombati időmérőjén Bodor Péter a negyedik legjobb időt futotta, az F-500-asoknál Hencz Róbert pedig csak néhány századmásodperccel maradt el a leggyorsabbnak bizonyuló litván Sobciukas Glebas mögött.

A kedvezőtlenül alakuló időjárási körülmények miatt az F-250-es és az F-500-as kategóriák futamait vasárnap rendezik. A vasárnapi programot, valamint a szombati időmérők és futamok részletes eredményeit itt találja: bajaboat.dix.hu.

A vasárnapi futamokról – miként a szombatiakról – a Nemzeti Sport Online videotudósítást ad, a közvetítés holnap 13.30 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik