BL: Rosszabbul bánt velem a FIFA, mint egy huligánnal - Suárez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.26. 22:29
Luis Suárez, a Barcelona és az uruguayi labdarúgó-válogatott csatára az angol média után a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségre (FIFA) is kifakadt.

„Ahogy bántak velem, miután távoznom kellett a világbajnokságról, az a legrosszabb dolog volt, amit életemben átéltem labdarúgóként. Sosem fogom megérteni. Rosszabbul bánt velem a FIFA, mint egy huligánnal" – idézi Suárezt a Marca.Suárezt a Marca.

Mint ismert, Luis Suárez megharapta az olasz Giorgio Chiellinit a világbajnokság D-csoportjának utolsó, továbbjutást eldöntő mérkőzésén, és négy hónapos eltiltást kapott. Ez volt a harmadik ilyen eset, 2010-ben Otman Bakkalt, a PSV középpályását, 2013-ban pedig Braniszlav Ivanovicsot, a Chelsea hátvédjét harapta meg.

Suárez a keddi, Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően nem csak két góljával és remek játékával vétette észre magát. Az angol lapok azzal vádolták, hogy megharapta az argentin Martín Demichelist, de a felvételek alapján a támadó ártatlannak bizonyult. Az esetre reagálva a Bajnokok Ligája 2014–2015-ös kiírásában négy meccsen négy gólt szerző csatár csak annyit mondott, hogy az angol sajtó azért támadja, mert neheztelnek rá, mert a világbajnokságon duplázott az angolok ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik