BL: Ibrahimovic az edzőt okolja a kiesésért

Vágólapra másolva!
2016.04.13. 16:56
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain csatára kemény szavakkal illette csapata taktikáját a Bajnokok Ligája negyeddöntőbeli kiesést követően.

A PSG kedd este 1–0-s vereséget szenvedett a Manchester Citytől, ezzel sorozatban negyedszer esett ki a BL negyeddöntőjében. Zlatan Ibrahimovic a taktikai felállásban találta meg a hibát, – a francia bajnok a megszokott 4–3–3-as taktikai variáció helyett 3–5–2-ben állt fel a visszavágón – amiért egyértelműen a vezetőedző, Laurent Blanc a felelős.1–0-s vereséget szenvedett a Manchester Citytől, ezzel sorozatban negyedszer esett ki a BL negyeddöntőjében. Zlatan Ibrahimovic a taktikai felállásban találta meg a hibát, – a francia bajnok a megszokott 4–3–3-as taktikai variáció helyett 3–5–2-ben állt fel a visszavágón – amiért egyértelműen a vezetőedző, Laurent Blanc a felelős.

„Az első félidőben olyan taktikát alkalmaztunk, amit korábban még sosem próbáltunk – nyilatkozta a svéd sztárjátékos a Canal+-nak. – Hiába vagyunk jobb csapat, mint a Manchester City, ezt nem tudtuk megmutatni és kikaptunk.”

Ibrahimovic frusztráltsága azért is érthető, mert rengeteg bajnoki címe mellett Bajnokok Ligája-elsőségnek még nem örülhetett, és ez nem is ebben a szezonban változik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik