Man. City: Tizenöt bevethető játékosom maradt – Pep Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.11. 21:22
null
Pep Guardiola nincs könnyű helyzetben (Fotó: AFP)
Pep Guardiola, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere a Hoffenheim elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón nyilatkozott a csapatát sújtó sérüléshullámról.

Nem egyszerű a dolga manapság Pep Guardiolának. A Chelsea elleni bajnoki mérkőzésen megsérült az együttes középpályása, David Silva, aki várhatóan néhány hétig nem lesz bevethető, továbbá Sergio Agüero, Kevin De Bruyne, Benjamin Mendy, Claudio Bravo és Danilo is sérüléssel bajlódik.

Nehéz helyzetben vagyunk. Jelenleg tizenöt játékosom bevethető, szóval rotálom a csapatot, nem nagyon tudok mást tenni. Talán Sergio már futballozhat a hétvégi bajnokin.”

A Manchester City a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Hoffenheimet fogadja, és pontszerzés esetén a csoport első helyén zárna.

Továbbjutottunk a kieséses szakaszba, ez a fontos. Nem számít, hogy elsőként vagy másodikként zársz a csoportodban, a legjobb tizenhatba kerülni mindig nehéz. Meg szeretnénk nyerni a Hoffenheim elleni meccset, mivel minden találkozónkon a győzelem a cél” – nyilatkozta Guardiola, majd elmondta, hogy régen látott olyan izgalmas mérkőzést, mint amilyen az előző körben volt a Hoffenheim 3–2-es veresége a vendég Sahtartól, valamint elárulta, hogy nagyra becsüli Szalai Ádámék trénerét, a 31 éves Julian Nagelsmannt.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
F-CSOPORT

21.00: Sahtar Doneck (ukrán)–Lyon (francia)
21.00: Manchester City (angol)–Hoffenheim (holland)

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Manchester City 5 3 1 1 14–5 +9 10
2. Lyon 5 1 4 0 11–10 +1 7
3. Sahtar Doneck 5 1 2 2 7–15 –8 5
4. Hoffenheim 5 0 3 2 10–12 –2 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik